Let op: tickets WILDLANDS pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. WILDLANDS volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

WILDLANDS

Tot € 10,- korting

Neem een kijkje achter de schermen en ontmoet jouw favoriete sterren van dichtbij tijdens WILDLANDS Backstage!

WILDLANDS

Vaar per boot door de jungle, maak kennis met de olifantenfamilie en bezoek de Vlindertempel waar honderden exotische vlinders vliegen. Ontmoet de leeuwen op de Leeuwenberg en stap in de Serenga Safari truck en spot neushoorns, zebra’s, gnoes en giraffen van héél dichtbij. Breng een bezoek aan de wasberen en stinkdieren in het de nieuwe Raccoon Creek. Sta in het Poolstation oog in oog met ijsberen en ontmoet de speelse zeeleeuwen. De drie werelden Jungola, Serenga en Nortica zijn toegankelijk en vrijwel alle diersoorten zijn zichtbaar.

WILDLANDS Backstage

Van 2 november 2020 tot 1 maart 2021 ben jij uitgenodigd om een kijkje te nemen achter de schermen bij WILDLANDS. Ontmoet hier jouw favoriete sterren van dichtbij! Zie hoe het eraan toegaat in de dieetkeuken en bij de pluktuin, kijk toe hoe de olifanten hun verzorgingstraining krijgen én ga langs bij het winteronderkomen van de nijlpaarden. Maar dat is niet het enige! Ook kun je nieuwe diersoorten spotten en vertelt een dierenarts jou allerlei weetjes over de dieren. Jonge bezoekers kunnen dit jaar meedoen met de speciale interactieve speurtocht achter de schermen. Nog niet klaar met alle avonturen? Leef je dan uit in het overdekte XL-speelparadijs! Het ANWB Ticket biedt toegang tot WILDLANDS Backstage, je hebt dus geen apart WILDLANDS Backstage ticket nodig. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een bezoekdag te reserveren bij WILDLANDS. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van WILDLANDS.
  • Neem zowel het reserveringsticket, als het originele ANWB Ticket mee op de dag van jouw bezoek aan WILDLANDS. Beide tickets kunnen worden gescand vanaf de telefoon of tablet.

Coronamaatregelen WILDLANDS

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Tot € 50,- extra korting bij Landal GreenParks

Geniet van een vakantie in eigen land bij Landal GreenParks! Als ANWB-lid ontvang je tot € 50,- extra korting op de actuele huurprijzen. Verblijf bij de leukste Landal GreenParks in de buurt van WILDLANDS: bekijk alle accommodaties in Drenthe

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.

Er geldt een maximum van vijf tickets per bestelling.

Het navigatieadres voor het parkeerterrein P-Zuid van Q-park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen.