Maatregelen coronavirus Vogelpark Avifauna

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen. Vogelpark Avifauna volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Vogelpark Avifauna

€ 5,50 korting

Ontdek een wereld van vogels bij Vogelpark Avifauna.

Vogelpark Avifauna

Wandel door de verschillende werelddelen en laat je verrassen door al het moois dat er te zien is. Ontdek de meest kleurrijke vogels op je reis door Vogelpark Avifauna, maar ook rode panda’s, halfapen en dwergaapjes kun je bewonderen! Kijk je ogen uit bij de vogeldemonstratie. Hier zie je de vogels in actie. Je ziet ze jagen zoals ze in de natuur gewend zijn en ze vliegen hier zo langs je heen. Ondertussen vertelt de verzorger je de leukste weetjes over de vogels. In de speeltuin zal geen kind zich vervelen met de superglijtoren en alle leuke attracties.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen (0 t/m 2 jaar) hebben gratis toegang, maar dienen wel een € 0,00 aan te schaffen i.v.m. de capaciteit. Let op! Gratis tickets kunnen alleen aangeschaft worden i.c.m. een betaald ticket.
  • Kinderen (3 t/m 12 jaar) hebben gratis toegang tot de attracties in de speeltuin.

  • Er kunnen niet meer dan 8 tickets in totaal besteld worden. Heb je meer dan 8 tickets nodig, plaats dan meerdere bestellingen.

  • Vogelpark Avifauna is een natuurpark, dat betekend dat niet alle paden even recht zijn. Op enkele hobbels na is het park goed begaanbaar voor rolstoelgebruikers. Mindervalide toiletten zijn aanwezig in het park.

  • Huisdieren zijn niet toegestaan.

  • Bij Vogelpark Avifauna kun je gratis parkeren.

Coronamaatregelen Vogelpark Avifauna

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.