Safaripark Beekse Bergen

25% korting

Ga je mee op safari in Beekse Bergen?

Safaripark Beekse Bergen

Waan je in Afrika, ontdek de uitgestrekte savannes en bosgebieden en sta oog in oog met de meest fascinerende Afrikaanse diersoorten! Prikkel je zintuigen tijdens één van de indrukwekkende safari’s. Ga op avontuur met je eigen auto, stap op de boot voor een prachtige tocht over het water óf trek je wandelschoenen aan. En wist je dat je ook kunt plaatsnemen in de safaribus? Tijdens de bussafari vertelt een ranger je leuke en spannende weetjes over de wilde dieren in het Safaripark en mag je zelfs allerlei dingen voelen en ruiken. Kortom: ontdek het prachtige Safaripark op je eigen tempo en geniet samen van het buitenleven.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Safaripark Beekse Bergen voor een specifieke bezoekdatum. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. Je kunt maximaal 3 maanden vooruit reserveren.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Beekse Bergen.
  • Tickets zijn exclusief toegang tot Speelland Beekse Bergen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Grote delen van de wandelsafari zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op de safariboot en in de safaribus is de toegang echter beperkt.
  • Kom je met de auto? Dan is een parkeerticket verplicht. Deze is enkel online verkrijgbaar. Tijdens het plaatsen van een reservering wordt de mogelijkheid geboden een parkeerticket te bestellen.

Overnachten tussen de dieren

Zin in het echte Afrikaanse vakantiegevoel? Verleng dan jouw verblijf bij Safaripark Beekse Bergen! Je kunt kiezen uit twee overnachtingsarrangementen:

  • Maak je avontuur compleet en slaap letterlijk tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen! Ga er een weekend of korte midweek even helemaal tussenuit en geniet van de ultieme safaribeleving voor jong én oud. 
  • In Vakantiepark Beekse Bergen staat een geweldige Afrikaanse vakantie op je te wachten. Neem een duik in het overdekte Junglebad of ga vissen in het Victoriameer. Wie vangt de grootste vis? Op deze schitterende, bosrijke locatie hoef je je geen moment te vervelen.  

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.