Ouwehands Dierenpark

Tot € 4,- korting

Ouwehands Dierenpark in Rhenen...De natuur roept!

De natuur roept!

Bewonder de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen en hun jong Fan Xing in Pandasia, het leefgebied van de reuzenpanda's in Ouwehands Dierenpark. Het is één van de mooiste pandaverblijven ter wereld.

Kom kijken naar het jonge Afrikaanse olifantje Bumi. Het olifantje is inmiddels ruim een half jaar oud en speelt erop los. Van blokken hout tot gevlochten brandslangen en fitnessballen, hij weet overal wel raad mee. 

Bespied de bruine beren in Expeditie Berenbos. In Het Berenbos leven bruine beren, die vroeger mishandeld zijn. Nu hebben ze weer een onbezorgd leven. Ze genieten van een twee hectare groot bosperceel met een waterval, rotsen en een vijver.

Ontdek het splinternieuwe bonoboverblijf en de groep mensapen die nu te zien is in Ouwehands Dierenpark. Ga ook op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, de grote overdekte speeljungle.

Sta neus aan neus met de ijsberen! Bij het ijsberenverblijf 'Neus aan Neus'  kun je deze bijzondere dieren van heel dichtbij bewonderen.

Ontmoet al deze prachtige dieren en nog veel meer in Ouwehands Dierenpark. Leer meer over hun natuurlijke leefgebied en de bedreiging van wilde soortgenoten. En wat jij kun jij eigenlijk doen om deze dieren te beschermen? 

ZomerSounds bij Ouwehands Dierenpark

luister van 9 juli t/m 4 september naar de geluiden die nooit mogen verdwijnen en ontdek wat de dieren jou te vertellen hebben. Leer meer over de betekenis van de diergeluiden tijdens de digitale game of een van de straattheater acts in het park. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst een aankoopbewijs op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte aankoopbewijs vind je een reserveringscode. Met deze code wissel je het ANWB aankoopbewijs in voor een e-ticket van Ouwehands Dierenpark en maak je een reservering voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op je aankoopbewijs staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende informatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar hier dien je wel een 0 euro ticket voor aan te schaffen tijdens de reservering bij Ouwehands Dierenpark
  • Je kunt de e-tickets van Ouwehands Dierenpark scannen vanaf je telefoon/tablet of neem ze geprint mee
  • Het park is rolstoeltoegankelijk. Je kunt bij de ticketcontrole vragen om een rolstoel. De rolstoelen kunnen niet worden gereserveerd. Op=op!
  • Je kunt parkeren op één van de parkeerterreinen. Volg de bewegwijzeringsborden naar Ouwehands Dierenpark. Parkeerkaarten bedragen € 8,- per auto
  • Busverbinding voor de deur. Bus 50 Utrecht CS – Veenendaal / Wageningen
    Op loopafstand (750 meter) van treinstation Rhenen

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.