Hof van Eckberge

Tot € 3,- korting

Hof van Eckberge is een 25.000 m2 belevingspark met dierentuin en restaurant. In het park kun je spelen, bowlen, lasergamen, snoezelen in de relaxruimte, op ontdekking door de dierentuin en heerlijk eten!

Ontspanning én avontuur voor jong en oud

In Hof van Eckberge beleef je volop avontuur bij mooi én bij slecht weer! Klimmen en klauteren in de grote binnen én buitenspeeltuin, bijzondere diersoorten ontdekken in de dierentuin, op onderzoek in het reptielenhuis, bowlen óf een potje lasergame. Ook kun je genietene van een kop koffie met iets lekkers of een uitgebreide lunch in het parkrestaurant. Kortom: volop ontspanning én avontuur voor jong en oud! 

Dierentuin

Sinds 2020 is Hof van Eckberge de nieuwste dierentuin van Nederland! Je ontdekt bijzondere diersoorten van over de hele wereld. Prairiehondjes, alpaca’s, reptielen, maar ook een kinderboerderij met miniatuurvarkentjes en andere aaibare dieren. Leer alles over bijzondere reptielen en insecten in het reptielenhuis.

Binnen én buitenspeeltuin

In het parkrestaurant staat een grote junglespeeltuin waarin je kunt klimmen, trampolinespringen, glijden en bouwen met XL bouwblokken. Voor de jonge kinderen is er een aparte klimstructuur met wiebelkussens, grote speeldieren en kleine glijbanen. Bij mooi weer vermaak je je in de grote buitenspeeltuin, die onder andere beschikt over een airtrampoline, grote houten klautergrid, kabelbaan en een waterspeeltuin. Even op energie komen? Dit kun je doen in een unieke relaxruimte met schuimbed en sterrenhemel. Dit zorgt ervoor dat je weer helemaal kunt opladen!

Nieuw! Adventure golfbaan 'Campo de Golf'

Waan je in Cuba en speel een avontuurlijk potje Adventuregolf op de nieuwe golfbanen. Met palmbomen, kleurrijke gevels, surfplanken en volop mediterane aankleding voelt het alsof je op een zonnige vakantiebestemming terecht ben gekomen! De Adventuregolf is rolstoeltoegankelijk aangelegd, waarbij zelfs 9 van de 18 banen rolstoeltoegankelijk zijn, uniek in Europa!

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 90 cm hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen
  • Dit ticket is niet geldig op landelijke feestdagen (Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Kerst, Oud en Nieuw) 
  • De lengte van kinderen t/m 90 cm wordt gemeten bij de ingang
  • Het is verstandig (maar niet noodzakelijk) om je bezoek vooraf te reserveren. Dit kan via de ticketwebshop van Hof van Eckberge, waarbij je aangeeft dat je over een voucher beschikt. Indien Hof van Eckberge de maximale bezoekersaantallen bereikt biedt het park uitsluitend toegang tot gasten met een reservering
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee
  • Kinderen t/m 16 jaar dienen altijd onder begeleiding van een volwassene (21 jaar of ouder) te zijn tijdens het gehele verblijf
  • Gebruik van hondenkennels is gratis (s.v.p. reserveren)
  • Het park is volledig rolstoeltoegankelijk, inclusief de bowlingbanen, lasergamejungle én Adventuregolfbaan
  • Parkeren is altijd gratis, er zijn ruim 400 plekken beschikbaar. Hof van Eckberge heeft 4 laadpalen voor elektrische auto's
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Hof van Eckberge te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.