Maatregelen coronavirus GaiaZOO

GaiaZOO volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. In verband met de coronamaatregelen zijn alle publiek toegankelijke locaties momenteel gesloten. Heb je via de ANWB tickets besteld voor dit uitje en heb je een vraag over jouw tickets? Neem dan contact met ons op via het contactformulier (je vindt het contactformulier op deze pagina, aan de rechterkant, in het blok 'heb je een vraag?')

GaiaZOO

In GaiaZOO is ZOOveel te beleven!

Ga op avontuur en stap in een wereld van dier en natuur. In GaiaZOO reis je in één dag de wereld rond en ervaar je hoe bijzonder onze aarde is!

Begin jouw reis in het koude, hoge Noorden van de Taiga. In dit gebied kom je oog in oog te staan met de grijze wolf, de wasbeer, het stinkdier, de rode panda’s en nog veel meer bijzondere dieren. Bewonder hier ook de grootste roofvogel van Europa: de machtige monniksgier.

Reis vervolgens naar het gebied Limburg: het hart van de ZOO. Maak in en rondom het limburgHUIS kennis met bijzondere en bedreigde diersoorten uit de omgeving, zoals de korenwolf, eikelmuis, otter en vuursalamander. Geniet in dit gebied van een ambachtelijke Limburgse vlaai en (h)eerlijke koffie to go terwijl je uitkijkt over Savanna!

In Savanna bewonder je de imposante neushoorns, statige giraffen én de koning der dieren: de indrukwekkende leeuw. Vanuit de SavannaLodge heb je een mooi uitzicht op de 400 grote flamingo’s en meer dan 50 flamingokuikens.

Het laatste onderdeel van de reis belooft een bijzondere ervaring te worden. In Rainforest ontmoet je namelijk allerlei slingerende en klimmende apen, waaronder brulapen, doodshoofdapen en capucijnapen. 

Coronamaatregelen GaiaZOO

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.