Maatregelen coronavirus Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We adviseren je de actuele beschikbaarheid op de website van het uitje te controleren en hopen op je begrip voor de situatie. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Diergaarde Blijdorp

€ 3,50 korting

Bijzondere ontmoetingen in Diergaarde Blijdorp.

Diergaarde Blijdorp is een van de oudste dierentuinen in Nederland. Duik in het geheel overdekte Oceanium, zie de haaien boven je hoofd zwemmen en laat je betoveren door het Great Barrier Reef. Beleef tropische temperaturen, heerlijk geurende bloemen en duizenden kleurrijke Zuid-Amerikaanse vlinders in vlinderparadijs Amazonica. Struin door de Aziatische moerassen en sta oog in oog met de tijgers. Op de savanne in Afrika ontmoet je de giraffen. Vervolg je ontdekkingstocht en bewonder de gelada's, 'babbelende' apen uit Ethiopië.

Kinderen kunnen hun energie kwijt in de Oewanja Kinderjungle. Klauter 14 meter hoog en roetsj door de slurven naar beneden. En of het nu mooi of slecht weer is, in de binnenspeeltuin Biotopia beleven kinderen de spannendste avonturen en komen ze alles te weten over de dieren die in deze biotopen leven.

Avond-openstellingen

Geniet in de zomervakantie extra lang in Blijdorp. De hele zomervakantie is het park op donderdag, vrijdag en zaterdag tot 21:00 uur geopend! Reis op één avond af naar Azië, Afrika en Noord-Amerika en ontdek in vogelvlucht de meest bijzondere diersoorten ter wereld. Maak een heerlijke wandeling in de avondzon en ontdek hoe de dieren zich klaarmaken voor de nacht. Bestel je een ticket bij de ANWB en reserveer je een tijdlot op een van de onderstaande dagen, dan mag je de hele avond blijven.

Donderdag: 6, 13, 20 en 27 augustus 2020
Vrijdag: 7, 14, 21 en 28 augustus 2020
Zaterdag: 25 juli & 1, 8, 15, 22 en 29 augustus 2020

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Diergaarde Blijdorp. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.

Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende informatie

  • Vooraf reserveren verplicht, ook kinderen t/m 2 jaar die geen ANWB Ticket hebben
  • Let op: ticket wordt ook gescand als je weer naar buiten gaat

Coronamaatregelen Diergaarde Blijdorp

Geopend vanaf: 3 juni 2020
Sanitaire voorzieningen: De (mindervaliden) toiletten zijn geopend in de Lepelaar, Haaienzaal, Amazonica, Oewanja Lodge en bij de binnenspeeltuin Biotopia.
Horeca: Alleen geopend voor afhalen. Niet alle horecapunten zijn geopend.
Overige maatregelen: https://www.diergaardeblijdorp.nl/blijdorp-vanaf-3-juni-weer-open-voor-iedereen/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Diergaarde Blijdorp met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Rotterdam voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.