Dierenpark Pairi Daiza

Bekijk de hele wereld in één dag bij Dierenpark Pairi Daiza!

In Dierenpark Pairi Daiza bewonder je vijf reuzenpanda’s: de grootste familie ter wereld buiten China. Deze bijzondere dieren leven in het gezelschap van 7.000 andere dieren, waaronder een kudde van maar liefst 22 olifanten!

Bij Dierenpark Pairi Daiza ontdek je de bewoners van het park in een waarheidsgetrouwe en originele weergave van hun natuurlijke leefomgeving. Zo bewonder je de witte tijgers in hun Cambodjaanse tempel, die gemaakt is van 10.000 m2 uit rotsen gehouwen stenen uit Cambodja. De orang-oetans leven in hun Indonesische bloementempel. En bekijk de leeuwen in een authentiek Afrikaans Tambermadorp. In Pairi Daiza ligt de wereld aan je voeten!

Je vindt Dierenpark Pairi Daiza op slechts 45 minuten rijden van Brussel. Het Belgische park is ook dit jaar door een vakjury (Diamond Themepark Awards) uitgeroepen tot Beste Dierentuin van Europa.

Coronamaatregelen Dierenpark Pairi Daiza

In België geldt een code rood voor reizen naar en terugkeer vanuit de Nederlandse provincies Zuid-Holland, Noord-Holland. Vakantiegangers uit deze gebieden zijn niet welkom. Daarnaast geldt code oranje voor Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht, Flevoland en Limburg. Niet-essentiële reizigers uit deze provincies worden bij aankomst in België geadviseerd om preventief te testen en in zelfquarantaine te gaan. Dit geldt voor zowel Nederlandse als Belgische reizigers. Klik hier voor meer informatie over de coronamaatregelen in België. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.