DierenPark Amersfoort

Tot € 8,- korting

DierenPark Amersfoort is dé dierentuin voor kinderen!

DierenPark Amersfoort viert 75e verjaardag: het hele jaar feest!

DierenPark Amersfoort bestaat dit jaar 75 jaar. Het mooie bos is jarig, daarom vieren zij het hele jaar feest en ontdekken bezoekers hoe het bos zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Bezoekers kunnen vanaf de start van de voorjaarsvakantie het nieuwe Dwaalhof bezoeken; verdwalen in de rijke geschiedenis en een kijkje nemen in de toekomst. Het dierenpark tovert het Hemelvaartsweekend om tot feestweekend, waarin het park haar verjaardag extra groots viert.

DierenPark Amersfoort

Klim samen met de brilberen naar hoge boomtoppen, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s en bezoek de reusachtige olifantenfamilie. Via een mysterieuze leeuwenkerker kom je bij de koning van de dieren. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen en duik je op tussen de prairiehondjes. In het park lijkt het alsof je midden tussen de dieren staat. Je hoeft hier namelijk niet netjes over de bezoekerspaden te lopen. Zo sta je zomaar op een neuslengte afstand van de tijger, hangt er een luiaard boven je hoofd in een donkere jungle en komt een grote gier je tegemoet vliegen.

Schuilt in jou een stoere avonturier? Raap dan al je moed bij elkaar en ontdek het Dinopark. Daar kom je ruim zeventig levensgrote dino’s tegen. Pas op voor de T-rex!

Vernieuwd Dinobos

In het Dinobos maken bezoekers een tijdreis naar miljoenen jaren geleden, daar maak je een enerverende tocht door het Trias, Jura en Krijt en ontdek je hoe dino’s met elkaar samenleven. Door tientallen levensechte dinoreplica’s, landscaping, avontuurlijke routes en moderne technieken komt de dinowereld weer echt tot leven. In het Dinobos maak je op een avontuurlijke manier mee hoe de biodiversiteit veranderde in de verschillende dinotijdperken; de impact van grote klimaatveranderingen. Er valt genoeg te zien, te ontdekken en te leren. 

Dinsdag deal

Bezoek DierenPark Amersfoort met hogere korting op een dinsdag! Kies in de kalender (bij de reguliere actie) een gewenste dinsdag en krijg € 8,- korting op je ticket. uitgezonderd de dinsdagen in de schoolvakanties. Klik hier voor meer uitjes met een dinsdag deal

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele uren voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • DierenPark Amersfoort is grotendeels toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Alleen de Klim Alles-route en attracties zijn niet toegankelijk en in de Stad der Oudheid zijn de straatjes vrij hobbelig.
  • Honden zijn welkom bij DierenPark Amersfoort, maar moeten kort zijn aangelijnd en altijd onder toezicht staan van hun baasje. Andere huisdieren zijn niet toegestaan.
  • DierenPark Amersfoort beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 9,50 en zijn verkrijgbaar op de website van DierenPark Amersfoort.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar DierenPark Amersfoort te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.