Let op: tickets DierenPark Amersfoort pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We adviseren je de actuele beschikbaarheid op de website van het uitje te controleren en hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. DierenPark Amersfoort volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

DierenPark Amersfoort

€ 2,- korting

DierenPark Amersfoort is dé dierentuin voor kinderen!

DierenPark Amersfoort

Ontdek veel verschillende diersoorten in DierenPark Amersfoort! Bewonder het pasgeboren olifantje Yindi en haar olifantenfamilie, bekijk de giraffen en zebra's op de savanne, ontmoet de (leeuwen)koning van de jungle en kijk jouw ogen uit bij de pinguïns. In het Honderdduizend Dierenhuis krioelt het van de reptielen, amfibieën en insecten. Hier kan je een pasgeboren daggekko bekijken. In DierenPark Amersfoort is zoveel te zien en te doen!

Klauter onder, boven en tussen de dieren

Dankzij het vele glas zijn de dieren wel heel dichtbij. Durf jij op een neuslengte afstand van de roofdieren te staan? Ontmoet de levensgrote dino's in het Dinopark, klauter vervolgens boven de hyena's en kruip in een burcht onder de grond, waar je dassen kunt spotten. En op zonnige dagen is het heerlijk spelen in de Bosbeek!

Kom met het hele gezin op bezoek en ontdek dé dierentuin voor kinderen!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij DierenPark Amersfoort. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van DierenPark Amersfoort.

Coronamaatregelen DierenPark Amersfoort

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.