AquaZoo Leeuwarden

25% korting

Ontdek AquaZoo Leeuwarden en beleef een spetterend dagje uit!

AquaZoo Leeuwarden

In AquaZoo vind je allerlei soorten dieren! Van capibara's, flamingo's, piranha's en wallaby's tot aan ijsberen, nijlkrokodillen, rode panda's, schildpadden en nog veel meer.

Ga samen op ontdekkingstocht en leer alles over de bijzondere dieren tijdens de dagelijkse presentaties. Ga bijvoorbeeld naar de ijsbereninspectie en bekijk de dieren samen met de verzorgers vanaf heel dichtbij! Tijdens het Pinguïn Haringhapfestijn mag je meehelpen met het voeren van de pinguïns

In de speeltuinen en met de spannende avonturenroutes door het park kun je je helemaal uitleven. Loop via boomstammen over de slootjes, steek het moeras bij de kangoeroes met een trekvlot over en spring van steen naar steen. Hou jij jouw voeten droog?

Ontdek de nieuwste bewoners van AquaZoo Leeuwarden

Het nieuwe tijgergebied in AquaZoo is sinds mei 2022 open voor bezoekers. Hier vind je twee Amoertijgers, Vadim en Aïda. Deze tijgersoort komt voor in het stroomgebied van de Amoer (in het oosten van Azië), een van de langste rivieren ter wereld. Het zijn dan ook goede zwemmers. Sta jij straks oog in oog met deze indrukwekkende dieren? 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij AquaZoo Leeuwarden voor een specifieke bezoekdatum.  Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Je kunt maximaal 3 maanden vooruit reserveren.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van AquaZoo Leeuwarden.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • AquaZoo Leeuwarden is zeer toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Je kunt enkele poortjes tegen komen waar je hulp bij nodig hebt. Medewerkers van het park zijn altijd bereid je te helpen. Enkel de Zeehondensafari en de roeibootjes zijn helaas niet toegankelijk met een rolstoel.
  • Aquazoo Leeuwarden beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Parkeertickets zijn online verkrijgbaar. Tijdens het plaatsen van een reservering krijg je de mogelijkheid een parkeerticket te bestellen.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar AquaZoo Leeuwarden te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: tickets zijn uitsluitend via deze website verkrijgbaar en niet in de ANWB-winkels.