Let op: ticket AquaZoo Leeuwarden pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. AquaZoo Leeuwarden volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

AquaZoo Leeuwarden

25% korting

Ontdek AquaZoo Leeuwarden en beleef een spetterend dagje uit!
Land van ANWB GOUD

AquaZoo Leeuwarden

In AquaZoo vind je allerlei soorten dieren! Van capibara's, flamingo's, piranha's en wallaby's tot aan ijsberen, nijlkrokodillen, rode panda's, schildpadden en nog veel meer.

Ga samen op ontdekkingstocht en leer alles over de bijzondere dieren tijdens de dagelijkse presentaties. Ga bijvoorbeeld naar de ijsbereninspectie en bekijk de dieren samen met de verzorgers vanaf heel dichtbij! Tijdens het Pinguïn Haringhapfestijn mag je meehelpen met het voeren van de pinguïns

In de speeltuinen en met de spannende avonturenroutes door het park kun je je helemaal uitleven. Loop via boomstammen over de slootjes, steek het moeras bij de kangoeroes met een trekvlot over en spring van steen naar steen. Hou jij jouw voeten droog?

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij AquaZoo Leeuwarden voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van AquaZoo Leeuwarden.
  • Kom je met de auto? Dan is een parkeermunt verplicht. Deze is enkel online verkrijgbaar. Tijdens het plaatsen van een reservering wordt de mogelijkheid geboden een parkeermunt te bestellen. 
  • De voederpresentaties vinden op dit moment geen doorgang om zo grote drukte op één plek te vermijden.

Coronamaatregelen AquaZoo Leeuwarden

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: tickets zijn uitsluitend via deze website verkrijgbaar en niet in de ANWB-winkels.