Verkoop begint binnenkort

De verkoop voor Apenheul 2023 begint binnenkort. Houd deze pagina in de gaten. Excuses voor het ongemak.

Apenheul

Tot € 7,50 korting

Een ruim natuurpark met loslopende apen, dát is Apenheul.

Apenheul

Beleef het leukste dagje uit tussen de apen in Apenheul met 10% korting! In dit groene natuurpark vind je meer dan 35 soorten apen! Sta oog in oog met loslopende apen, bezoek de voederpresentaties van onze dierverzorgers, hang de aap uit in een van de speeltuinen en beleef ons nieuwe gebied dat in het voorjaar van 2023 opent! In dit geheel vernieuwde deel van het park ontmoet je twee nieuwe apensoorten: Noordelijke talapoins en West-Afrikaanse franjeapen. Kom jij deze soorten bezoeken? Ga op avontuur, laat je verrassen door de apen en geniet van de natuur.

Natuurlijk is een dagje Apenheul ook leerzaam en herkenbaar; van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen. Op welke aap lijk jij? Je komt erachter in ons prachtige en ruime park, midden in de bossen van Apeldoorn op de Veluwe! Tijdens je bezoek kom je niet alleen meer te weten over de apen, maar ook over jezelf. Heb jij slimme orang-oetantrekjes? Ben jij net zo energiek als een doodshoofdaapje? Herken jezelf in één van de ruim 35 apensoorten in Apenheul! Nu al benieuwd op welke aap jij het meest lijkt? Doe dan voor je bezoek de apentest op de website.

Méér dan een leuk dagje uit

Apenheul zet zich wereldwijd in voor de apen en hun leefgebied in het wild. Veel apensoorten worden in het wild namelijk met uitsterven bedreigd. Het Apenheul Natuurbehoudfonds (ANF) steunt verschillende projecten om de dieren en natuur te beschermen. Bezoek je Apenheul, dan draag je hier automatisch aan bij.

Slinger snel naar apenheul.nl voor meer info over jouw bezoek en vergeet niet een kijkje te nemen bij onze te gekke activiteiten. Daarmee maak je jouw dagje uit nóg leuker.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele uren voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar hier dien je wel een 0 euro ticket voor aan te schaffen.
  • Dit entreebewijs kan ook gescand worden vanaf je smartphone of tablet. Printen is niet nodig.
  • Het is vanaf de parkeerplaats zo’n 10 minuten lopen naar de ingang van Apenheul.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Apenheul te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.