Maatregelen coronavirus Apenheul

Apenheul volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Apenheul

Een bijzonder bos vol loslopende apen, dát is Apenheul.

Apenheul

In dit prachtige, groene park op de Veluwe ontdek je bijna 300 apen. In het park kom je overal handige spottips tegen, zodat je er niet één hoeft te missen. Tijdens de gorilla voederpresentatie kom je bovendien nog veel meer over deze bijzondere dieren te weten. Ontdek jij het nieuw geopende gebied met loslopende apen en een grote speeltuin? Klim, klauter en slinger tussen de bomen en ontdek of jij net zo lenig bent als de apen. Tijd om even bij te komen? Neem dan plaats op het gloednieuwe horecaterras mét uitzicht op de apen.

Let op: een aantal doorloopgebieden met loslopende apen zijn gesloten om zo de veiligheid te waarborgen. Je wordt ook verzocht om 1,5 meter afstand van de apen te houden. De apen zijn vaak goed zichtbaar via uitzichtpunten en om je te helpen speuren, kan je bij de ingang een gratis apenspeurkaart meenemen.

Méér dan een leuk dagje uit

Apenheul zet zich wereldwijd in voor de apen en hun leefgebied in het wild. Veel apensoorten worden in het wild namelijk met uitsterven bedreigd. Het Apenheul Natuurbehoudfonds (ANF) steunt verschillende projecten om de dieren en natuur te beschermen. Bezoek je Apenheul, dan draag je hier automatisch aan bij. 

Coronamaatregelen Apenheul

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Tot € 50,- extra korting bij Landal GreenParks

Geniet van een vakantie in eigen land bij Landal GreenParks! Als ANWB-lid ontvang je tot € 50,- extra korting op de actuele huurprijzen. Verblijf bij de leukste Landal GreenParks in de buurt van Apenheul: bekijk alle accommodaties in Gelderland