ANWB Ledendagen Safaripark Beekse Bergen

Tot € 11,- korting

Ga je mee op safari in Beekse Bergen?

ANWB Ledendagen Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen is vrijdag 9 t/m zondag 11 september 2022 het domein van ANWB-leden. ANWB maakt het mogelijk om Beekse Bergen op die dagen voordelig te bezoeken. Ga je mee op safari?

Safaripark Beekse Bergen

Waan je in Afrika, ontdek de uitgestrekte savannes en bosgebieden en sta oog in oog met de meest fascinerende Afrikaanse diersoorten! Prikkel je zintuigen tijdens één van de indrukwekkende safari’s. Ga op avontuur met je eigen auto, stap op de boot voor een prachtige tocht over het water óf trek je wandelschoenen aan. Kortom: ontdek het prachtige Safaripark op je eigen tempo en geniet samen van het buitenleven.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar hier dien je wel een 0 euro ticket voor aan te schaffen. 
  • Let op: je koopt een ticket voor vrijdag 9, zaterdag 10 of zondag 11 september. Let goed op dat je tickets voor de juiste dag selecteert.  
  • Tickets zijn exclusief toegang tot Speelland Beekse Bergen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Grote delen van de wandelsafari zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op de safariboot en in de safaribus is de toegang echter beperkt.
  • Kom je met de auto? Dan is een uitrijticket verplicht. Deze kun je het beste online aanschaffen op de website van Beekse Bergen. Eventueel kun je deze ook aanschaffen op het Entreeplein (automaat) of bij de Gastenservice. 

Overnachten tussen de dieren

Zin in het echte Afrikaanse vakantiegevoel? Verleng dan jouw verblijf bij Safaripark Beekse Bergen! Je kunt kiezen uit twee overnachtingsarrangementen:

  • Maak je avontuur compleet en slaap letterlijk tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen! Ga er een weekend of korte midweek even helemaal tussenuit en geniet van de ultieme safaribeleving voor jong én oud. 
  • In Vakantiepark Beekse Bergen staat een geweldige Afrikaanse vakantie op je te wachten. Neem een duik in het overdekte Junglebad of ga vissen in het Victoriameer. Wie vangt de grootste vis? Op deze schitterende, bosrijke locatie hoef je je geen moment te vervelen.  

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.