ANWB Ledendagen Safaripark Beekse Bergen

€ 10,50 korting

Ga je mee op safari in Beekse Bergen?

ANWB Ledendagen Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen is vrijdag 12 t/m zondag 14 mei 2023 het domein van ANWB-leden. ANWB maakt het mogelijk om Beekse Bergen op die dagen voordelig te bezoeken. Ga je mee op safari?

Safaripark Beekse Bergen

Waan je in Afrika, ontdek de uitgestrekte savannes en bosgebieden en sta oog in oog met de meest fascinerende Afrikaanse diersoorten! Prikkel je zintuigen tijdens één van de indrukwekkende safari’s. Ga op avontuur met je eigen auto, stap op de boot voor een prachtige tocht over het water óf trek je wandelschoenen aan. Kortom: ontdek het prachtige Safaripark op je eigen tempo en geniet samen van het buitenleven.

ANWB Ledenweekend

Kijk op onze pagina ANWB Ledenweekend om jouw bezoek tijdens het weekend van vrijdag 12 t/m zondag 14 mei 2023 aan Safaripark Beekse Bergen nog completer te maken!

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Let op: je koopt een ticket voor vrijdag 12, zaterdag 13 of zondag 14 mei. Let goed op dat je tickets voor de juiste dag selecteert.  
  • Ticket is excl. toegang tot Speelland Beekse Bergen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Grote delen van de wandelsafari zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op de safariboot is de toegang echter beperkt.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in Safaripark Beekse Bergen. Blindengeleide- of hulphonden zijn toegestaan, mits de begeleider een legitimatiebewijs en entingsboekje van de hulphond kan tonen bij de gastenservice. De bezoeker met hulphond heeft op de wandelroute géén toegang tot de doorloopvolières en bij de roofvogelshow.
  • Kom je met de auto? Dan is een uitrijticket verplicht. Deze kun je het beste online aanschaffen op de website van Beekse Bergen. Eventueel kun je deze ook aanschaffen op het Entreeplein (automaat) of bij de Gastenservice. 
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Safaripark Beekse Bergen te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.