Maatregelen coronavirus Dierenrijk

Dierenrijk is voorlopig gesloten. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

Dierenrijk

25% korting

Dierenrijk, dé familiedierentuin!

In Dierenrijk leer je de dieren van heel dichtbij kennen. Ontmoet alpaca’s, ijsberen, stokstaartjes, cheeta’s, tijgers, chimpansees, bruine beren, leeuwen en nog veel meer. Tijdens de leuke en leerzame presentaties kom je van alles over deze dieren te weten.

Toer de Voer

Ga mee op toer door de dierentuin en help met het voeren van de dieren. Met een bolderkar vol eten ga je samen met een dierenverzorger op pad. Op een interactieve manier leer je leuke weetjes over de dieren.

Olifantenschool

Wist je dat olifanten heel slim zijn en goed kunnen leren? In Dierenrijk gaan de olifanten daarom naar de Olifantenschool. Tijdens de dagelijkse trainingssessie van de olifanten kom je erachter hoe bijzonder deze dieren zijn.

Nog veel meer presentaties

De hele dag door worden er in Dierenrijk voederpresentaties gehouden. Durf jij te kijken wanneer de roofdieren worden gevoerd? De ringstaartmaki’s komen tijdens de voedertijd wel heel dichtbij! En wat eten chimpansees eigenlijk?
Je ontdekt het in Dierenrijk!

Let op: tickets zijn uitsluitend te verkrijgen via deze website en niet in de ANWB-winkels.