Maatregelen coronavirus Dierenrijk

Dierenrijk volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Dierenrijk

25% korting

Dierenrijk, dé familiedierentuin!

Dierenrijk

In Dierenrijk leer je de dieren van heel dichtbij kennen. Ontmoet alpaca’s, ijsberen, stokstaartjes, cheeta’s, tijgers, chimpansees, bruine beren, leeuwen en nog veel meer. Tijdens de leuke en leerzame presentaties kom je van alles over deze dieren te weten.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Dierenrijk. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis toegang.
    Let op: in verband met de coronamaatregelen dien je bij het plaatsen van de reservering op de website van Dierenrijk ook aan te geven of er kinderen t/m 2 jaar meekomen
  • Kom je met de auto? Dan is een parkeermunt verplicht. Deze is enkel online verkrijgbaar. Tijdens het plaatsen van een reservering wordt de mogelijkheid geboden een parkeermunt te bestellen. 
  • De voederpresentaties vinden op dit moment geen doorgang om zo grote drukte op één plek te vermijden.

Coronamaatregelen Dierenrijk

Geopend vanaf: 16 mei 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen: https://www.dierenrijk.nl/nieuws/coronavirus/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Dierenrijk met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Mierlo voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: tickets zijn uitsluitend te verkrijgen via deze website en niet in de ANWB-winkels.
Gebruik als navigatieadres het bezoekadres: Baroniehei, Nuenen