Maatregelen coronavirus Pairi Daiza

Dierenpark Pairi Daizi volgt de richtlijnen van het RIVM. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Wij hebben de kaartverkoop voor dit uitje tijdelijk stopgezet vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Wij hopen zo snel mogelijk weer tickets aan te kunnen bieden, houd daarvoor deze pagina in de gaten. Wil je op de hoogte blijven van al onze uitjes en leuke tips ontvangen om eropuit te gaan? Abonneer je dan op de Eropuit Nieuwsbrief. Je vindt de aanmeldlink op deze pagina rechtsonder in het blokje ‘heb je een vraag?’

Dierenpark Pairi Daiza

€ 3,- korting

Bekijk de hele wereld in één dag bij Dierenpark Pairi Daiza!

In Pairi Daiza bewonder je vijf reuzenpanda’s: de grootste familie ter wereld buiten China. Deze bijzondere dieren leven in het gezelschap van 7.000 andere dieren, waaronder een kudde van maar liefst 22 olifanten!

Bij Pairi Daiza ontdek je de bewoners van het park in een waarheidsgetrouwe en originele weergave van hun natuurlijke leefomgeving. Zo bewonder je de witte tijgers in hun Cambodjaanse tempel, die gemaakt is van 10.000 m2 uit rotsen gehouwen stenen uit Cambodja. De orang-oetans leven in hun Indonesische bloementempel. En bekijk de leeuwen in een authentiek Afrikaans Tambermadorp. In Pairi Daiza ligt de wereld aan je voeten!

Je vindt Dierenpark Pairi Daiza op slechts 45 minuten rijden van Brussel. Het Belgische park is ook dit jaar door een vakjury (Diamond Themepark Awards) uitgeroepen tot Beste Dierentuin van Europa.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.