DierenPark Amersfoort

Tot € 8,50 korting

DierenPark Amersfoort is dé dierentuin voor kinderen! Dierenpark Amersfoort heeft de bronzen Award gewonnen voor Leukste Uitje van Nederland 2022!
Land van ANWB BRONS

DierenPark Amersfoort

Klim samen met de brilberen naar hoge boomtoppen, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s en bezoek de reusachtige olifantenfamilie. Via een mysterieuze leeuwenkerker kom je bij de koning van de dieren. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen en duik je op tussen de prairiehondjes. In het park lijkt het alsof je midden tussen de dieren staat. Je hoeft hier namelijk niet netjes over de bezoekerspaden te lopen. Zo sta je zomaar op een neuslengte afstand van de tijger, hangt er een luiaard boven je hoofd in een donkere jungle en komt een grote gier je tegemoet vliegen.

Schuilt in jou een stoere avonturier? Raap dan al je moed bij elkaar en ontdek het Dinopark. Daar kom je ruim zeventig levensgrote dino’s tegen. Pas op voor de T-rex!

Vernieuwd Dinobos

In het weekend van 15 en 16 oktober wordt het vernieuwde Dinobos geopend. Via een tijdmachine maken bezoekers een tijdreis naar miljoenen jaren geleden, daar maak je een enerverende tocht door het Trias, Jura en Krijt en ontdek je hoe dino’s met elkaar samenleven. Door tientallen levensechte dinoreplica’s, landscaping, avontuurlijke routes en moderne technieken komt de dinowereld weer echt tot leven. In het Dinobos maak je op een avontuurlijke manier mee hoe de biodiversiteit veranderde in de verschillende dinotijdperken; de impact van grote klimaatveranderingen. Er valt genoeg te zien, te ontdekken en te leren. 

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Dierenpark Amersfoort:

  • Reguliere tickets: € 3,50 korting - geldig voor een bezoek t/m 8 januari 2023
  • Dinsdagen najaar tickets: Tot € 8,50 korting - geldig voor een bezoek op een dinsdag in de periode t/m 20 december 2022, uitgezonderd de dinsdagen in de schoolvakanties (18 en 25 oktober)

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets 24 uur voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • DierenPark Amersfoort is grotendeels toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Alleen de Klim Alles-route en attracties zijn niet toegankelijk en in de Stad der Oudheid zijn de straatjes vrij hobbelig.
  • Honden zijn welkom bij DierenPark Amersfoort, maar moeten kort zijn aangelijnd en altijd onder toezicht staan van hun baasje. Andere huisdieren zijn niet toegestaan.
  • Dierenpark Amersfoort beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 9,50 en zijn verkrijgbaar op de website.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.