DierenPark Amersfoort

Tot € 7,50 korting

DierenPark Amersfoort is dé dierentuin voor kinderen! Dierenpark Amersfoort heeft de bronzen Award gewonnen voor Leukste Uitje van Nederland 2022!
Land van ANWB BRONS

Geboortenieuws!

Er is een luiaardje geboren in Dierenpark Amersfoort! Het is de tiende keer dat moeder Amaka een kleintje op haar buik draagt. De Amersfoortse luiaards Amaka en Quasimodo blijven daarmee het meest succesvolle luiaardkoppel van Europa: het stel heeft de afgelopen jaren de meeste jongen ter wereld gebracht. 

Het luiaardjong is op de buik van de moeder te bewonderen in de Nacht in Dierenpark Amersfoort. In het nachtdierenhuis is het ‘s nachts licht en overdag donker, waardoor je de luiaards, nachtaapjes en buidelkonijnen samen actief kunt zien. 

DierenPark Amersfoort

Klim samen met de brilberen naar hoge boomtoppen, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s en bezoek de reusachtige olifantenfamilie. Via een mysterieuze leeuwenkerker kom je bij de koning van de dieren. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen en duik je op tussen de prairiehondjes. In het park lijkt het alsof je midden tussen de dieren staat. Je hoeft hier namelijk niet netjes over de bezoekerspaden te lopen. Zo sta je zomaar op een neuslengte afstand van de tijger, hangt er een luiaard boven je hoofd in een donkere jungle en komt een grote gier je tegemoet vliegen.

Schuilt in jou een stoere avonturier? Raap dan al je moed bij elkaar en ontdek het Dinopark. Daar kom je ruim zeventig levensgrote dino’s tegen. Pas op voor de T-rex!

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets 24 uur voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • DierenPark Amersfoort is grotendeels toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Alleen de Klim Alles-route en attracties zijn niet toegankelijk en in de Stad der Oudheid zijn de straatjes vrij hobbelig.
  • Dierenpark Amersfoort beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 9,50 en zijn verkrijgbaar op de website.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.