DierenPark Amersfoort

€ 2,- korting

DierenPark Amersfoort is dé dierentuin voor kinderen!
Land van ANWB ZILVER 2019 Leukste uitje van Nederland

Kijk je ogen uit bij alle dierbewoners en leef je uit in het bos. Wandel over kleine bospaadjes of waag je aan een avontuurlijk klimparcours dat door het hele park heen loopt. In de Amersfoortse dierentuin loop je namelijk niet alleen langs, maar ook boven en tussen de dieren. De apen slingeren, krokodillen loeren, olifanten spelen en jij... staat er met jouw neus bovenop.

Op reis langs de dieren

In één dag reis je van het Hollandse Woud waar je de wolven spot, naar de Afrikaanse Savanne waar de giraffen parmantig rondlopen. Even verderop beland je ineens op de Prairie en zie je de prairiehondjes opduiken bij jouw voeten. Maak je liever een sprong door de tijd? Bezoek dan de Stad der Oudheid en gluur naar binnen in het paleis van de Perzische koning, waar jij recht in de ogen van de tijgers kijkt. Of bewonder de levensgrote dino's in het Dinopark.

Tip voor kinderen

Door het gebruik van het vele glas zijn de dieren wel heel dichtbij. Even uitrusten? Ga voor een warme hap of stuk appeltaart naar één van de restaurants in het park, terwijl de kleintjes in de speeltuin spelen.Elke schoolvakantie zijn er extra leuke activiteiten te beleven, speciaal voor kinderen!

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.