DierenPark Amersfoort

€ 2,- korting

DierenPark Amersfoort is dé dierentuin voor kinderen!

Kijk je ogen uit bij alle dierbewoners en leef je uit in het bos. Wandel over kleine bospaadjes of waag je aan een avontuurlijk klimparcours dat door het hele park heen loopt. In de Amersfoortse dierentuin loop je namelijk niet alleen langs, maar ook boven en tussen de dieren. De apen slingeren, krokodillen loeren, olifanten spelen en jij... staat er met jouw neus bovenop.

Op reis langs de dieren

Reis van het Hollandse Woud waar je de wolven spot, naar de Afrikaanse Savanne boordevol giraffen. Even verderop beland je ineens op de Prairie en duiken de prairiehondjes op vlak voor jouw voeten. En heb jij de jonge olifantjes al samen zien spelen? Ga snel kijken bij de olifantenfamilie, daar zie je wel vier generaties olifanten samen.
Maak je liever een sprong door de tijd? Bezoek dan de Stad der Oudheid en gluur naar binnen in het paleis van de Perzische koning, en sta oog in oog met de tijgers. Of bewonder de levensgrote dino's in het Dinopark.

Koele Knuffels

Ben jij een echte durfal? Doe dan op woensdag, vrijdag of in het weekend mee aan Koele Knuffels en laat een echte vogelspin over je hand lopen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.