advertentie

Deltapark Neeltje Jans

Vrouwenpolder
 
(5 beoordelingen)
Deltapark Neeltje Jans  355

Profiteer van € 5,- korting op tickets voor Deltapark Neeltje Jans!

€ 5,- korting

Beleef Deltapark Neeltje Jans!

Let op 1: Tickets voor deze aanbieding zijn alleen online te koop via deze site en niet in de ANWB-winkel.


Bij Deltapark Neeltje Jans zie je alles over de Deltawerken, de watersnoodramp van 1953, zeedieren en het onderwaterleven van de Oosterschelde en Noordzee.

Zoals je waarschijnlijk al weet ligt Nederland voor meer dan de helft onder de zeespiegel. Voor ieders veiligheid zijn de Deltawerken gebouwd om herhaling van de watersnoodramp van 1953 te voorkomen. Bij Deltapark Neeltje Jans kun je de geschiedenis opnieuw beleven: van de watersnoodramp tot en met de bouw van de Deltawerken. Exposities, films en de bezichtiging van de dam geven je een indruk van de enorme kracht van het water.

Maak een indrukwekkende wandeling door het binnenste van de Stormvloedkering en ontdek het onderwaterleven van de Oosterschelde in het grootste Aquarium van Zeeland en sta oog in oog met tropische haaien in het nieuwe Bluereef aquarium. Verkoeling vind je tijdens een prachtige rondvaart over nationaal park De Oosterschelde. Een bezoek is pas compleet als je ook de zeehonden en zeeleeuwenshows en de walvisexpositie hebt gezien.


Kenmerken van Deltapark Neeltje Jans
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Educatief, Natuurgebieden, Attractieparken
Deltapark Neeltje JansGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)EducatiefNatuurgebiedenAttractieparken

Klantenbeoordeling Deltapark Neeltje Jans

 
(5 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenYolly20, 27 mei 2018 Groep
Onoverzichtelijk park met wijduiteenlopende interesses

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Het park is best wel groot maar er is niet echt een route te volgen, waardoor je van links naar rechts loopt om dingen te bekijken. Wij kwamen eigenlijk enkel voor de stormvloedkering maar voor die hoge prijs krijg het het op kinderen gerichte park er bij. Jammer idd dat je alles nog bij moet betalen; de boot, de show-met-extra, het parkeren. Biedt keuze voor jong en oud.

James Cook, 21 mei 2018 Gezin
Prijzig vermaak

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Begint al met parkeren voor € 7,50. Kan dat nu echt niet voor minder? Beroepsmatig kom ik vaak bij Neeltje Jans. Onvoorstelbaar hoe veel automobilisten omkeren bij het € 7,50 bord. Is dat de leiding nog nooit opgevallen? Alleen wat eten of drinken of misschien iets van het gebodene bekijken is slechts mogelijk na een flinke investering, dat doen de meesten niet, dus is het zeer ruime restaurant vooral dun bevolkt. Slordige en gedateerde entree. Lang in de rij staan (buiten) voor een dure consumptie. Wij (gezin met 4 kinderen) willen nog wel een keer een bezoek brengen want de kinderen (4-7-8-11) vonden het heel leuk, vooral de zeeleeuwen, het aquarium en de glijbaan. Alle kinderen op de foto met een knuffelende zeeleeuw, heel leuk, maar wel weer € 40,- We hadden schitterend weer, dat beïnvloed de beoordeling. O, ja nog iets. Zorg dat je kinderen na het glijden niet op de baan van de rubber "glijbootjes" blijven staan want dan worden ze mogelijk door de volgende gebruiker geraakt. Zagen we tijdens ons bezoek 2 keer bijna mis gaan.

Andr� Vos, 11 november 2017 Stel
Teleurstellend en zeer gedateerd park

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Bij aankomst is al een parkeerkaartje van € 7,00 noodzakelijk bovenop de €18,00 entree pp (incl. ANWB korting). Het is niet mogelijk om alleen de Stormvloedkering te bezoeken; wat hebben volwassenen aan een Deltapark, kinder-waterpark? Alle waterpark-attracties zijn erg gedateerd en slecht/niet onderhouden. Het was vies, groene aanslag in het waterbassin met de twee zeehonden, in de walvis hingen enkele plafonddoeken los en waren de ruiten zo vies dat je er niet doorheen kon kijken. De koffie in het restaurant was prima, gelukkig maar. Kortom: geef het park een grote opknapbeurt en denk tot dan heel goed na voordat je het, zelfs met kinderen, bezoekt.

shumy, 25 oktober 2017 Gezin
jws

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Het is interessant om te zien wat er toen gebeurt en niet te bevatten met stil weer het water zo hoog kan komen

Vivian1980, 23 oktober 2017 Gezin
Een leerzaam dagje uit

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Leerzaam dagje uit in het Deltapark. Vooral de rondleiding met gids is een aanrader, zeker ook voor kinderen. Wel jammer dat je dit los moet bijbetalen... maar ook wel begrijpelijk.


Prijzen en tickets

leden
Entreeticket vanaf 12 jaar van € 23,- voor
€ 18,
-
Entreeticket kind van 4 t/m 11 jaar van € 17,50 voor
€ 12,
50
Entreeticket senior 65+ van € 21,- voor
€ 16,
-
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 4 november 2018
te gebruiken t/m 4 november 2018
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Deltapark Neeltje Jans. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via iDeal of Creditcard. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je te printen en mee te nemen naar Deltapark Neeltje Jans. Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 4 november 2018.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 4 november 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 4 november 2018.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Faelweg 54354 RBVrouwenpolder Deltapark Neeltje Jans
  Faelweg 5
  4354 RB Vrouwenpolder
  Plan uw route

  Contact

  Bel 0111-655655
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur

  Openingstijden

  Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto

Trekpaardenwereld Nortier-Buijze

Oostburg
(0 beoordelingen)
Hier kun je niet alleen paardenmelk proeven en ontdekken hoe het wordt geproduceerd, maar ook zelf een ritje maken door het mooie polderlandschap.
Geen foto

Bezoekerscentrum Tenelleplas

Rockanje
(0 beoordelingen)
Middenin het duingebied van Voorne is bezoekerscentrum Tenellaplas een prima startpunt voor een wandel- of fietstocht, maar er is meer: een tentoonstelling over het ontstaan van de duinen, excursies en heel veel activiteiten voor kinderen. Wat dacht je van het Beestenboel-pad?
Geen foto

Berkenhof Tropical Zoo

Kwadendamme
(1 beoordeling)
In de Kwadendamse mini jungle van Berkenhof Tropical Zoo valt er een hoop te beleven!
Geen foto

Fruitteeltmuseum

Kapelle
(0 beoordelingen)
Het Fruitteeltmuseum vertelt meer over de geschiedenis en de cultuur van de fruitteelt, vanaf de Romeinse tijd tot het heden.