advertentie

Deltapark Neeltje Jans

Vrouwenpolder
 
(18 beoordelingen)
Deltapark Neeltje Jans  4518

Profiteer van € 5,- korting op tickets voor Deltapark Neeltje Jans!

€ 5,- korting

Beleef Deltapark Neeltje Jans!

Let op: Tickets voor deze aanbieding zijn alleen te koop via deze site en niet in de ANWB-winkel.


Bij Deltapark Neeltje Jans zie je alles over de Deltawerken, de watersnoodramp van 1953, zeedieren en het onderwaterleven van de Oosterschelde en Noordzee.

Zoals je waarschijnlijk al weet ligt Nederland voor meer dan de helft onder de zeespiegel. Voor ieders veiligheid zijn de Deltawerken gebouwd om herhaling van de watersnoodramp van 1953 te voorkomen. Bij Deltapark Neeltje Jans kun je de geschiedenis opnieuw beleven: van de watersnoodramp tot en met de bouw van de Deltawerken. Exposities, films en de bezichtiging van de dam geven je een indruk van de enorme kracht van het water.

Maak een indrukwekkende wandeling door het binnenste van de Stormvloedkering en ontdek het onderwaterleven van de Oosterschelde in het grootste Aquarium van Zeeland en sta oog in oog met tropische haaien in het nieuwe Bluereef aquarium. Verkoeling vind je tijdens een prachtige rondvaart over nationaal park De Oosterschelde. Een bezoek is pas compleet als je ook de zeehonden en zeeleeuwenshows en de walvisexpositie hebt gezien.


Kenmerken van Deltapark Neeltje Jans
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Educatief, Natuurgebieden, Attractieparken
Deltapark Neeltje JansGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)EducatiefNatuurgebiedenAttractieparken

Klantenbeoordeling Deltapark Neeltje Jans

 
(18 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingentuinder11, 17 september 2018 Groep
We hebben er met z'n allen van genoten.

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

De locatie binnen, alles zag er leerzaam uit. Ook de boot buiten bezocht,wat hebben deze mensen toch een moeilijk leven gehad. De rondvaart was ook geweldig op de Oosterschelde.

Toppertjes, 12 september 2018 Gezin
Leuk, maar duur

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Best wel een leuk dagje uit, er is genoeg te doen. Neem wel een dikke portomonee mee. Binnen is wat minder, maar buiten is veel te doen. Let wel op dat als je naar de zeeleeuwen dit maar 2x per dag kan. Voorstelling is dan wel in 10 minuten voorbij, wil je nog met ze op de foto dan kost je dat €10,- (nee, is geen type fout). Rondvaart viel wel tegen, je vaart een rondje over de oosterschelde, het enige dat je dus ziet is water. Ik had gehoopt wat dichter bij de oosterschelde kering te komen, maar dat zat er helaas niet in. Parkeren is €7,50 en dat is echt belachelijk Neeltje Jan ligt in de middel of nowhere en toch moet je betalen om op een puinstort veldje te parkeren. Van die 7,50 hebben ze dan wel allemaal paaltje met prikkeldraad in de berm geplaatst zodat je niet stiekem in de berm parkeert. Het gedeelte in de oosterschelde kering was echt cool, wat is dat een bouwwerk als je erin of erop staat, en met wat een geweld stroomt dat water erdoor. Veel over geleerd vroeger op school, leuk om nu een keer in het echt te zien. Je kunt je er echt een dag vermaken, aangezien het grootste gedeelte buiten is wel lekker weer uitkiezen.

neeltjejansss, 27 augustus 2018 Gezin
neeltje jans

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

leuk park, zeker als soort speeltuin voor kinderen. onder de oosterscheldekering lopen is interessant, verder jammer dat er geen permanenten tentoonstellingen zijn, een aantal jaar geleden was er een mooie fototentoonstelling, die was erg mooi en interessant. verder de prijs erg duur, ook van het restaurant

vd walle, 26 augustus 2018 Gezin
superleuk!

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

we vonden het een superleuk dagje uit bij neeltje jans. Ja het eten is duur, (bier is goedkoper dan flesje water) ja de attracties zijn kleiner en minder spectaculair in vergelijking met bv dolfinarium maar door de afwisseling van voorstellingen en leuke attracties hebben wij een leuke dag gehad, omdat het niet zo supergroot is kan je de kids makkelijker hun gang laten gaan en heb je overzicht! ze hebben genoten! en wij daardoor ook. stom dat we nog nooit eerder zijn geweest gezien we zelf in zeeland wonen. omdat de entree zoveel goedkoper was via de anwb hebben we een vriendje meegenomen voor/van onze zoon en ze hebben echt heerlijk gespeeld, alleen was hij het ws eerder beu geweest.

Phaeton, 20 augustus 2018 Gezin
Prima weer, met deze korting nog enigszins betaalbaar

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Prima plek om uit te waaien met informatiev en actieve attracties
Toon meer resultaten


Prijzen en tickets

leden
Volwassene vanaf 12 jaar van € 23,- voor
€ 18,
-
Kind van 4 t/m 11 jaar van € 17,50 voor
€ 12,
50
Senior 65+ van € 21,- voor
€ 16,
-
Peuter van 2 t/m 3 jaar
€ 8,
50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 4 november 2018
te gebruiken t/m 4 november 2018
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Deltapark Neeltje Jans. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via iDeal of Creditcard. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je te printen en mee te nemen naar Deltapark Neeltje Jans. Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 4 november 2018.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 4 november 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 4 november 2018.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Faelweg 54354 RBVrouwenpolder Deltapark Neeltje Jans
  Faelweg 5
  4354 RB Vrouwenpolder
  Plan uw route

  Contact

  Bel 0111-655655
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur

  Openingstijden

  Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto

Bezoekerscentrum Tenelleplas

Rockanje
(0 beoordelingen)
Bezoekerscentrum Tenellaplas ligt aan de zuidoost kant van de Duinen van Oostvoorne. 
Geen foto

Trekpaardenwereld Nortier-Buijze

Oostburg
(0 beoordelingen)
Hier kun je niet alleen paardenmelk proeven en ontdekken hoe het wordt geproduceerd, maar ook zelf een ritje maken door het mooie polderlandschap.
Geen foto

De Grevelingen

Ouddorp
(0 beoordelingen)
De Grevelingen is het gebied geliefd bij wandelaars, fietsers en watersporters.
Geen foto

Ambachtscentrum Goes

Goes
(0 beoordelingen)
In Ambachtscentrum Goes demonstreren ambachtslieden hun werk. Zo zijn er onder meer miniaturen, glas-in-lood en keramiek.