advertentie

Deltapark Neeltje Jans

Vrouwenpolder
 
(5 beoordelingen)
Deltapark Neeltje Jans  355

Profiteer van € 3,50 korting op een entreeticket van Deltapark Neeltje Jans

€ 3,50 korting

Beleef Deltapark Neeltje Jans!

Bij Deltapark Neeltje Jans zie je alles over de Deltawerken, de watersnoodramp van 1953, zeedieren en het onderwaterleven van de Oosterschelde en Noordzee.

Zoals je waarschijnlijk al weet ligt Nederland voor meer dan de helft onder de zeespiegel. Voor ieders veiligheid zijn de Deltawerken gebouwd om herhaling van de watersnoodramp van 1953 te voorkomen. Bij Deltapark Neeltje Jans kun je de geschiedenis opnieuw beleven: van de watersnoodramp tot en met de bouw van de Deltawerken. Exposities, films en de bezichtiging van de dam geven je een indruk van de enorme kracht van het water.

Maak een indrukwekkende wandeling door het binnenste van de Stormvloedkering en ontdek het onderwaterleven van de Oosterschelde in het grootste Aquarium van Zeeland en sta oog in oog met tropische haaien in het nieuwe Bluereef aquarium. Verkoeling vind je tijdens een prachtige rondvaart over nationaal park De Oosterschelde. Een bezoek is pas compleet als je ook de zeehonden en zeeleeuwenshows en de walvisexpositie hebt gezien.


Kenmerken van Deltapark Neeltje Jans
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Educatief, Natuurgebieden, Attractieparken
Deltapark Neeltje JansGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)EducatiefNatuurgebiedenAttractieparken

Klantenbeoordeling Deltapark Neeltje Jans

 
(5 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneel
Beoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenAndr� Vos, 11 november 2017 Stel
Teleurstellend en zeer gedateerd park

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Bij aankomst is al een parkeerkaartje van € 7,00 noodzakelijk bovenop de €18,00 entree pp (incl. ANWB korting). Het is niet mogelijk om alleen de Stormvloedkering te bezoeken; wat hebben volwassenen aan een Deltapark, kinder-waterpark? Alle waterpark-attracties zijn erg gedateerd en slecht/niet onderhouden. Het was vies, groene aanslag in het waterbassin met de twee zeehonden, in de walvis hingen enkele plafonddoeken los en waren de ruiten zo vies dat je er niet doorheen kon kijken. De koffie in het restaurant was prima, gelukkig maar. Kortom: geef het park een grote opknapbeurt en denk tot dan heel goed na voordat je het, zelfs met kinderen, bezoekt.

shumy, 25 oktober 2017 Gezin
jws

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Het is interessant om te zien wat er toen gebeurt en niet te bevatten met stil weer het water zo hoog kan komen

Vivian1980, 23 oktober 2017 Gezin
Een leerzaam dagje uit

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Leerzaam dagje uit in het Deltapark. Vooral de rondleiding met gids is een aanrader, zeker ook voor kinderen. Wel jammer dat je dit los moet bijbetalen... maar ook wel begrijpelijk.

jbmg, 10 mei 2016 Groep
Mooi en educatief beeld van het Zeeuwse verleden.

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

In 2011 en 2016 het park bezocht met 2 resp. 4 personen. Beide keren met een positief gevoel het park verlaten. Het park is geen pretpark, maar belicht op boeiende wijze een onuitwisbaar stuk van het Nederlandse verleden en het heden dat er nu uit voort gekomen is. Voor iedereen die komt met de juiste instelling en ook juist voor de jeugd tussen de 10 en 20 jaar, die ook uit andere landen in ruime aanwezig was een mooie belevenis. Wat geboden wordt is nergens anders te vinden en daarom zijn prijs zeker waard. Met Delta Experience als nieuw onderdeel wordt op indringende wijze getoond hoe Zeeuwen de watersnoodramp moesten ondergaan.

Erwin, 6 mei 2016 Groep
Trieste bedoening in verval

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Slecht/niet onderhouden. De tentoon gestelde werktuigen zijn een bonk roest. De 'shows' stellen niets voor en de ruimte voor toeschouwers is veel te klein. Toegang is veel te duur voor het gebodene. Zonde van mijn geld.


Prijzen en tickets

leden
Entreeticket kind 4-11 jaar van € 15,50 voor
€ 12,
-
Entreeticket v.a. 12 jaar van € 17,50 voor
€ 14,
-
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 29 maart 2018
te gebruiken t/m 29 maart 2018
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Deltapark Neeltje Jans. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je te printen en mee te nemen naar Deltapark Neeltje Jans. Ben je niet in de gelegenheid om online te bestellen? Je kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 29 maart 2018.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 29 maart 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 29 maart 2018.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Faelweg 54354 RBVrouwenpolder Deltapark Neeltje Jans
  Faelweg 5
  4354 RB Vrouwenpolder
  Plan uw route

  Contact

  Bel 0111-655655
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur

  Openingstijden

  dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur Van 1 april tot en met 29 oktober

  Geopend

  Van 1 april tot en met 29 oktober

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto

Bezoekerscentrum Tenelleplas

Rockanje
(0 beoordelingen)
Middenin het duingebied van Voorne is bezoekerscentrum Tenellaplas een prima startpunt voor een wandel- of fietstocht, maar er is meer: een tentoonstelling over het ontstaan van de duinen, excursies en heel veel activiteiten voor kinderen. Wat dacht je van het Beestenboel-pad?
Geen foto

Trekpaardenwereld Nortier-Buijze

Oostburg
(0 beoordelingen)
Hier kun je niet alleen paardenmelk proeven en ontdekken hoe het wordt geproduceerd, maar ook zelf een ritje maken door het mooie polderlandschap.
Geen foto

Dagje Cadzand

Cadzand-Bad
(0 beoordelingen)
Deze badplaats heeft een breed zandstrand en ligt aan een duingebied. De kustlijn is elf kilometer lang en loopt langs natuurgebieden.
Geen foto

Stoomtrein Goes-Borsele

Goes
(0 beoordelingen)
Ervaar de spoorwegen van de jaren ’30 met een ritje in de stoomtrein tussen het Zeeuwse Goes en Borsele. Onderweg stopt de trein bij verschillende stations.