advertentie

Deltapark Neeltje Jans

Vrouwenpolder
 
(20 beoordelingen)
Deltapark Neeltje Jans  4520


Beleef Deltapark Neeltje Jans!

Let op: Tickets voor deze aanbieding zijn alleen te koop via deze site en niet in de ANWB-winkel.


Bij Deltapark Neeltje Jans zie je alles over de Deltawerken, de watersnoodramp van 1953, zeedieren en het onderwaterleven van de Oosterschelde en Noordzee.

Zoals je waarschijnlijk al weet ligt Nederland voor meer dan de helft onder de zeespiegel. Voor ieders veiligheid zijn de Deltawerken gebouwd om herhaling van de watersnoodramp van 1953 te voorkomen. Bij Deltapark Neeltje Jans kun je de geschiedenis opnieuw beleven: van de watersnoodramp tot en met de bouw van de Deltawerken. Exposities, films en de bezichtiging van de dam geven je een indruk van de enorme kracht van het water.

Maak een indrukwekkende wandeling door het binnenste van de Stormvloedkering en ontdek het onderwaterleven van de Oosterschelde in het grootste Aquarium van Zeeland en sta oog in oog met tropische haaien in het nieuwe Bluereef aquarium. Verkoeling vind je tijdens een prachtige rondvaart over nationaal park De Oosterschelde. Een bezoek is pas compleet als je ook de zeehonden en zeeleeuwenshows en de walvisexpositie hebt gezien.


Kenmerken van Deltapark Neeltje Jans
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Educatief, Natuurgebieden, Attractieparken
Deltapark Neeltje JansGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)EducatiefNatuurgebiedenAttractieparken

Klantenbeoordeling Deltapark Neeltje Jans

 
(20 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneel
Beoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenhdeboer, 4 november 2018 Gezin
teleurstellend

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Naar Neeltje Jans ga je voor de geschiedenis en uitvoering van de Delta werken. Helaas is het hoofdmotief Bezoek aan de waterkering niet meer inbegrepen in de toegangskaarten. Na aankoop van de kaarten via de web (om kassa wachtrij te omzeilen) bleek bij de ingang vermeld te zijn dat "toegang tot de waterkering voor eigen veiligheid" met gids moest gebeuren en 4 euro/per persoon kost. Bij navraag bleek, dat dit in september was ingevoerd. Waarom niet op web vermeld van ANWB/Neeltje Jans? Het gaat steeds meer op een pretpark te lijken met betaalde en gratis attracties. Jammer, want op deze manier gaat de interesse om trots aan buitenlandse vrienden en kennissen onze waterkering te bezoeken.

cash01, 2 oktober 2018 Groep
Viel tegen

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Neeltje Jans was meer een pretpark dan een educatief gebeuren. We hadden slechts interesse in de stormvloedkering. Hebben entreekaartjes gekocht, maar mochten de stormvloedkering niet in. Moesten persee aansluiten bij een groep met een gids. Hier moest je weer extra voor betalen. Geen groep aanwezig, ook geen bezoek

tuinder11, 17 september 2018 Groep
We hebben er met z'n allen van genoten.

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

De locatie binnen, alles zag er leerzaam uit. Ook de boot buiten bezocht,wat hebben deze mensen toch een moeilijk leven gehad. De rondvaart was ook geweldig op de Oosterschelde.

Toppertjes, 12 september 2018 Gezin
Leuk, maar duur

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Best wel een leuk dagje uit, er is genoeg te doen. Neem wel een dikke portomonee mee. Binnen is wat minder, maar buiten is veel te doen. Let wel op dat als je naar de zeeleeuwen dit maar 2x per dag kan. Voorstelling is dan wel in 10 minuten voorbij, wil je nog met ze op de foto dan kost je dat €10,- (nee, is geen type fout). Rondvaart viel wel tegen, je vaart een rondje over de oosterschelde, het enige dat je dus ziet is water. Ik had gehoopt wat dichter bij de oosterschelde kering te komen, maar dat zat er helaas niet in. Parkeren is €7,50 en dat is echt belachelijk Neeltje Jan ligt in de middel of nowhere en toch moet je betalen om op een puinstort veldje te parkeren. Van die 7,50 hebben ze dan wel allemaal paaltje met prikkeldraad in de berm geplaatst zodat je niet stiekem in de berm parkeert. Het gedeelte in de oosterschelde kering was echt cool, wat is dat een bouwwerk als je erin of erop staat, en met wat een geweld stroomt dat water erdoor. Veel over geleerd vroeger op school, leuk om nu een keer in het echt te zien. Je kunt je er echt een dag vermaken, aangezien het grootste gedeelte buiten is wel lekker weer uitkiezen.

neeltjejansss, 27 augustus 2018 Gezin
neeltje jans

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

leuk park, zeker als soort speeltuin voor kinderen. onder de oosterscheldekering lopen is interessant, verder jammer dat er geen permanenten tentoonstellingen zijn, een aantal jaar geleden was er een mooie fototentoonstelling, die was erg mooi en interessant. verder de prijs erg duur, ook van het restaurant
Toon meer resultaten


http://www.neeltjejans.nl

Prijzen en tickets

Er zijn momenteel geen tickets met ledenvoordeel verkrijgbaar. Kijk hier voor actuele prijzen.

Praktisch

  Adres

 • Faelweg 54354 RBVrouwenpolder Deltapark Neeltje Jans
  Faelweg 5
  4354 RB Vrouwenpolder
  Plan uw route

  Contact

  Bel 0111-655655
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur

  Openingstijden

  Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto

Bezoekerscentrum Tenelleplas

Rockanje
(0 beoordelingen)
Bezoekerscentrum Tenellaplas ligt aan de zuidoost kant van de Duinen van Oostvoorne. 
Geen foto

Trekpaardenwereld Nortier-Buijze

Oostburg
(0 beoordelingen)
Hier kun je niet alleen paardenmelk proeven en ontdekken hoe het wordt geproduceerd, maar ook zelf een ritje maken door het mooie polderlandschap.
Geen foto

Dagje Cadzand

Cadzand-Bad
(0 beoordelingen)
Deze badplaats heeft een breed zandstrand en ligt aan een duingebied. De kustlijn is elf kilometer lang en loopt langs natuurgebieden.
Geen foto

Nationaal Park Oosterschelde

Vrouwenpolder
(0 beoordelingen)
Nationaal Park Oosterschelde betekent: wandelen langs de vloedlijn, strandjutten, snorkelen, fietsen, een bezoek aan een mosselkwekerij of een natuurvaartocht.