advertentie

Deltapark Neeltje Jans

Vrouwenpolder
 
(13 beoordelingen)
Deltapark Neeltje Jans  3513

Profiteer van € 5,- korting op tickets voor Deltapark Neeltje Jans!

€ 5,- korting

Beleef Deltapark Neeltje Jans!

Let op 1: Tickets voor deze aanbieding zijn alleen online te koop via deze site en niet in de ANWB-winkel.


Bij Deltapark Neeltje Jans zie je alles over de Deltawerken, de watersnoodramp van 1953, zeedieren en het onderwaterleven van de Oosterschelde en Noordzee.

Zoals je waarschijnlijk al weet ligt Nederland voor meer dan de helft onder de zeespiegel. Voor ieders veiligheid zijn de Deltawerken gebouwd om herhaling van de watersnoodramp van 1953 te voorkomen. Bij Deltapark Neeltje Jans kun je de geschiedenis opnieuw beleven: van de watersnoodramp tot en met de bouw van de Deltawerken. Exposities, films en de bezichtiging van de dam geven je een indruk van de enorme kracht van het water.

Maak een indrukwekkende wandeling door het binnenste van de Stormvloedkering en ontdek het onderwaterleven van de Oosterschelde in het grootste Aquarium van Zeeland en sta oog in oog met tropische haaien in het nieuwe Bluereef aquarium. Verkoeling vind je tijdens een prachtige rondvaart over nationaal park De Oosterschelde. Een bezoek is pas compleet als je ook de zeehonden en zeeleeuwenshows en de walvisexpositie hebt gezien.


Kenmerken van Deltapark Neeltje Jans
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Educatief, Natuurgebieden, Attractieparken
Deltapark Neeltje JansGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)EducatiefNatuurgebiedenAttractieparken

Klantenbeoordeling Deltapark Neeltje Jans

 
(13 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneel
Beoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenIlse*, 14 augustus 2018 Gezin
Niet teveel van verwachten, zou meer van gemaakt kunnen worden.

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Zeker een leuke dag gehad, met ontzettend mooi weer - dat is toch wel bepalend. Kom je alleen voor een spetterende dag uit, dan zal het tegenvallen. Kom je voor alleen informatie, dan valt dat ws ook tegen. Binnen was de plek met informatie over de deltawerken, de experience was hartstikke mooi en indrukwekkend. De overige informatie was redelijk gedateerd. Nu zijn de deltawerken in de jaren 80 opgeleverd, denk dat de film sinds die tijd niet veranderd is. Je kan met beetje technieken van nu de informatie op een andere manier aanbieden, waardoor het veel aantrekkelijker wordt. Ook was niet bij overal een Nederlands toelichting beschikbaar. Buiten e.e.a. te doen (waterpark, vooral voor kleinere kinderen - shows met zeedieren - orkaansimulator - ....). Ben je redelijks snel doorheen met wat oudere kinderen.

P van der Heijden, 13 augustus 2018 Gezin
Leuk voor een keer, mits mooi weer......

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Zo'n dingetje waar je als Nederlander een keertje moet zijn geweest. Maar stel je er niet teveel van voor. De tentoonstelling is een beetje een ondergeschoven kindje geworden, veel dingen verdienen een opknapbeurt. De attracties buiten, het aquarium, zijn ook wat op hun retour. Als het mooi weer is, kun je je er, zeker met kinderen, logwel een paar uurtjes vermaken. Prijs is aan de hoge kant, net als eten, drinken en parkeren.

Joviaal, 12 augustus 2018 Groep
Leerzaam en leuk.

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Wij waren op bezoek met buitenlandse familie en zij vonden het, alleen al de dijk op zich, prachtig. Verder is er genoeg te zien en te doen. De shows zijn leuk. Nadeel is als je rond lunchtijd gaat eten, het personeel is niet tegen de drukte opgewassen en wachttijden zijn dus lang. Hierdoor ben je te lang met de lunch bezig en verlies je tijd om je te vermaken. Men zou alvast van tevoren al het e.e.a. van tevoren klaar kunnen maken. Eten en drinken is trouwens vrij duur, net als parkeren.

Pali76, 24 juli 2018 Gezin
Bezoek Neeltje jans valt tegen

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Weinig te doen. Slecht programma boekje tijden kloppen niet en alles is daarop te gelijk. Wind machine valt erg tegen. Film aan het begin was wel indrukwekkend

HRG, 23 juli 2018 Gezin
Leerzaam, educatief, afwisselend

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Leerzaam en educatief hoogwaardige activiteit. Laat zien hoe belangrijk waterbeheer is voor Nederland. Gezellige sfeer op zomerse dagen. Leuke shows en leuke activiteiten voor kinderen. Park is wel verouderd, meegaan met de tijd zou een speerpunt moeten zijn. Jammer dat de prijs dag eigenlijk te hoog is.
Toon meer resultaten


Prijzen en tickets

leden
Entreeticket vanaf 12 jaar van € 23,- voor
€ 18,
-
Entreeticket kind van 4 t/m 11 jaar van € 17,50 voor
€ 12,
50
Entreeticket senior 65+ van € 21,- voor
€ 16,
-
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 4 november 2018
te gebruiken t/m 4 november 2018
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Deltapark Neeltje Jans. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via iDeal of Creditcard. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je te printen en mee te nemen naar Deltapark Neeltje Jans. Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 4 november 2018.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 4 november 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 4 november 2018.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Faelweg 54354 RBVrouwenpolder Deltapark Neeltje Jans
  Faelweg 5
  4354 RB Vrouwenpolder
  Plan uw route

  Contact

  Bel 0111-655655
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur

  Openingstijden

  Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto

Trekpaardenwereld Nortier-Buijze

Oostburg
(0 beoordelingen)
Hier kun je niet alleen paardenmelk proeven en ontdekken hoe het wordt geproduceerd, maar ook zelf een ritje maken door het mooie polderlandschap.
Geen foto

Bezoekerscentrum Tenelleplas

Rockanje
(0 beoordelingen)
Bezoekerscentrum Tenellaplas ligt aan de zuidoost kant van de Duinen van Oostvoorne. 
Geen foto

Ambachtscentrum Goes

Goes
(0 beoordelingen)
In Ambachtscentrum Goes demonstreren ambachtslieden hun werk. Zo zijn er onder meer miniaturen, glas-in-lood en keramiek.
Geen foto

Dagje Cadzand

Cadzand-Bad
(0 beoordelingen)
Deze badplaats heeft een breed zandstrand en ligt aan een duingebied. De kustlijn is elf kilometer lang en loopt langs natuurgebieden.