De Tuinen van Appeltern

€ 2,50 korting

De Tuinen van Appeltern is het grootste tuininspiratiepark van Nederland!

De Tuinen van Appeltern

Op zoek naar interessante informatie over alles wat met tuinen te maken heeft? Bij De Tuinen van Appeltern vind je alles over tuinieren, tuinaanleg, de laatste tuintrends en nog veel meer! De Tuinen van Appeltern is met meer dan 200 voorbeeldtuinen hét inspiratiepark voor iedereen die zich wil laten inspireren en informeren.

Geschiedenis

De Tuinen van Appeltern zijn voortgekomen uit het hoveniersbedrijf dat Ben van Ooijen in de jaren '80 is begonnen. Hij legde kleine modeltuinen aan die uitgegroeid zijn tot de inspiratietuinen.

Natuurlijk spelen en ontdekken

Op het Ontdekkingseiland kunnen kinderen klimmen, graven, zand scheppen, van keien springen en over boomstammen lopen. Dwaal door het Bamboedoolhof, ontdek de vele speelhuisjes, ga op zoek naar zoveel mogelijk verschillende vlinders en speel tikkertje in de wilgentunnels.
Met natuurlijke elementen zijn vele klim-, klauter- en balanceer elementen gecreeërd. Natuurlijk spelen is een gevoelskwestie, zo ook in Appeltern!

In 2022 zijn er vele activiteiten en/of workshops. Kijk hier voor de actuele agenda en uitgebreide informatie. Voor sommige activiteiten dient er apart gereserveerd en betaald te worden. 

Aanvullende informatie

  • Je hebt met dit ticket direct toegang tot het park. Meld je aan de kassa met het ticket. Je hoeft geen reservering meer te plaatsen.
  • Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee
  • Parkeren kost € 3,- per auto.
  • Niet in de gelegenheid om in het hoogseizoen (t/m 30 september) het park te bezoeken? In het herfstseizoen (oktober/november) mag je de zomertickets ook inleveren. Helaas is restitutie van het meerbedrag niet mogelijk. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.