Maatregelen coronavirus De Miljoenenlijn

De Miljoenenlijn volgt de richtlijnen van het RIVM. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie.

De Miljoenenlijn

Reis mee met de Miljoenenlijn!

Breng een bezoek aan de Miljoenenlijn, één van de mooiste spoorlijntrajecten van Nederland! Stap op Station Simpelveld in de nostalgische stoomtrein van ruim 100 jaar oud en geniet van de betoverende vergezichten van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Beleef de romantiek van het reizen uit lang vervlogen tijden en droom weg in het luxe pluche van onze 1e klasse rijtuigen... Vergeet niet je kartonnen kaartje te laten knippen door de conducteur! 

Uiteraard kun je je reis vanaf elk van de stations langs de spoorlijn starten en ook daar beëindigen.

Breng ook een bezoekje aan het Treindepot in Simpelveld, waar al het rijdend materieel door de vrijwilligers wordt onderhouden. Of geniet van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai in de gezellige stationsrestauratie ‘Perron 4’.

Tot € 50,- extra korting bij Landal GreenParks

Geniet van een vakantie in eigen land bij Landal GreenParks! Als ANWB-lid ontvang je tot € 50,- extra korting op de actuele huurprijzen. Verblijf bij de leukste Landal GreenParks in de buurt van De Miljoenenlijn: bekijk alle accommodaties in Limburg