De leukste uitjes voor een dag waterpret

Pffff, wat is het heet! We willen niks liever dan afkoelen. Dan zoek je het liefste water op. Daarom onze tips voor spetterende waterpret.

Aqualibi

Aqualibi staat garant voor uren glijplezier voor de hele familie. Er zijn glijbanen voor kinderen maar ook voor de echte durvers. Tot rust kom je in de ontspannende bubbelbaden.

Bestel tickets met korting

Speelland Beekse Bergen

Op het brede zandstrand van Speelland Beekse Bergen kan je veilig zwemmen of spelen in het water terwijl je ouders op het terras een drankje doen. Uitgezwommen? Ga dan lekker waterfietsen, naar het avontureneiland of bouw een zandkasteel.

Bestel tickets met korting

Varen door de Nieuwe Hollandse Waterlinie

Het linielandschap laat zich uitstekend bekijken vanaf het water. Terwijl de oever langzaam voorbij glijdt, schijnt het zonnetje en gaat de wind zachtjes door je haar. Heerlijk! Wat wil je nog meer.

Meer informatie

Plopsaqua De Panne

Droom weg bij de feeërieke landschappen met speciale licht- en geluidseffecten en sensationele attracties zoals de wonderlijke Wild River, het overdonderende Stormbad en zes indrukwekkende glijbanen.

Bestel tickets met voordeel

AquaFun Sportiom

Roetsj van de snelle glijbanen, spring met een luchtband in de wildwater rivier of trotseer de golven in het golfslagbad. Tussen al het plezier door kun je even bijkomen in de snackcorner of op het terras. De allerkleinsten kunnen zich heerlijk vermaken in kinderbadje Turtle Bay.

Bestel tickets met korting

Nieuwe waterglijbanen in Dolfinarium

In het Dolfinarium is nu een nieuwe waterattractie geopend! En de echte durfals kunnen hun geluk niet op want het waterpret is nóg sneller en nóg spannender. Voor de jonge spetteraars is er een kleinere waterspeeltuin vol waterplezier.

Bestel tickets met korting

Dagtocht op een driemaster

Varen met een lekker windje door je haren. Ga een dagje mee met het zeilschip naar Hoorn of Volendam vanuit Lelystad en ga lekker relaxen in de buitenlucht.

Bestel tickets met korting

Aqua Mexicana

Een ander heerlijk waterpark is Aqua Mexicana. Met slingerende glijbanen, een bubbelbad en buitenstrand kan je hier lekker afkoelen. Als je uitgespatterd bent, kan je ook nog een bezoekje brengen aan Attractiepark Slagharen, waar Aqua Mexicana onderdeel van is.

Bestel tickets met korting

Een binnenwater of meer

Ze liggen verspreid over het hele land, meertjes en binnenwaters. Soms met een kunstmatig aangelegd strand, maar altijd met een verkoelend watertje.

- Recreatieplas de Binnenschelde
- Dagje strand in Cadzand
- Recreatieplas De Bijland
- Veengebied Friesche Veen
- Plassengebied Naardermeer

Ook leuk: