De leukste festivals in de zomer van 2019

Het festivalseizoen is weer begonnen. Deze festivals mag je zeker niet missen!

Ashtonia

3 mei t/m 14 juli

Wegens groot succes keert Ashtonia weer terug! Dit jaar gaat het avondvullende spektakel vol muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren van de Ashton Brothers op reis. Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans trekken met hun krankzinnige karavaan het land door en zullen van mei t/m juli neerstrijken in Eindhoven, Apeldoorn en Zeist.

Bestel tickets met korting tot 40%

Libelle Zomerweek

23 t/m 29 mei

De Libelle Zomerweek geeft een swingende Tropical Party op het Almeerderstrand! Het tijdschrift bestaat 85 jaar en daarom wordt de Zomerweek mooier, vrolijker en specialer dan ooit! Honderden stands om eindeloos te shoppen, inspirerende gratis workshops, lekker eten, wervelende modeshows, optredens van geweldige artiesten, interviews met bekende schrijvers en politici, een fantastische sfeer.

Bestel tickets met tot 5,- korting

Culinesse

29 t/m 31 augustus

Aan de Zevenhuizerplas te Rotterdam kan je weer drie dagen lang genieten van culinaire hoogstandjes van verschillende gerenommeerde restaurants uit de regio, die een pop-up terras op het strand runnen. Ook de muzikale line-up is om te smullen, want onder andere Guus Meeuwis, BLØF, Clouseau, Douwe Bob, Davina Michelle, K's Choice, DI-RECT, Waylon, Jett Rebel en Wulf zullen het podium betreden.

Bestel tickets met 20% korting

Festival Strand

30 en 31 augustus

De Haarrijnse Plas is de perfecte locatie om de zomer te vieren met muziek uit de 90's en 00's. Onder andere SNAP!, Dr. Alban, Twenty 4 Seven, Paul Elstak en 2 Brothers on the 4th Floor verhogen de temperaturen nog meer tijdens deze zwoele zomeravond. Zing op blote voeten mee met hits van diverse artiesten zoals DJ Jean en Paul Elstak. 

Bestel tickets met 5,- korting