Maatregelen coronavirus De Flierefluiter

De Flierefluiter volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

De Flierefluiter

10% korting

Kom spelen op de boerderij! Kinderpark De Flierefluiter is verkozen tot leukste uitje van Overijssel.
Land van ANWB GOUD

Grootste speelparadijs van Overijssel

Gelegen tussen de boerderijen en bossen, in de frisse lucht, vind je kinderpark De Flierefluiter. Hier kunnen kinderen zich volledig uitleven op meer dan 40 speeltoestellen verspreid over 6 hectare. In de binnenspeeltuin is het heerlijk klimmen, klauteren, voetballen, skelteren, trampoline springen, glijden van de glijbanen en nog veel meer. Knuffel met konijnen en cavia's bij de kinderboerderij en rijd een rondje op de pony. Probeer niet te verdwalen in het doolhof, waag een poging op de survivalbaan en leef je helemaal uit in de buitenspeeltuin. En vergeet bij mooi weer jouw zwemkleren niet. Je kan namelijk veel waterpret in het buitenzwembad beleven!

De Flierefluiter vernieuwd elk jaar dus er is altijd iets nieuws voor kinderen en ouders om te ontdekken.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij De Flierefluiter. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

Voor volwassenen vanaf 16 jaar dient een ticket aangeschaft te worden via De Flierefluiter. Deze tickets kun je aanschaffen tijdens het reserveren op de website van De Flierefluiter.

Coronamaatregelen De Flierefluiter

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.