Let op: tickets De Efteling pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. De Efteling volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

De Efteling

Bestel tickets en ontvang een kortingsvoucher t.w.v. € 2,50

Geniet van een Wereld vol Wonderen in de Efteling!
Land van ANWB GOUD

ANWB Ledendagen

De Efteling opent op 12 en 13 maart 2022 haar deuren speciaal voor de ANWB-leden! Op deze dagen is de Winter Efteling te bezoeken met een speciaal tarief én is parkeren gratis. Loop onder de duizenden lichtjes door naar je favoriete attractie, drink een heerlijke kop warme chocomel bij een van de Vreugdevuren en geniet van elkaar terwijl je van het entertainment geniet! Tickets zijn hier te bestellen.

En toen…was ik in een Wereld vol Wonderen

Geniet van een heerlijke dag in attractiepark de Efteling! In deze Wereld vol Wonderen beleeft iedereen betoverende momenten: van de allerkleinsten tot de grootste durfals. Ga met de hele familie op avontuur en beleef een doldwaze rit boordevol streken in de nieuwe dubbele achtbaan Max & Moritz. Kijk jouw ogen uit in het sprookjesbos en zie hoe de mooiste sprookjes tot leven komen. Of laat je betoveren in de magische familieattractie Symbolica. Stap in de houten achtbaan Joris en de Draak en trek ten strijde tegen het beest. Of maak een heerlijk boottochtje en kom even tot rust in Gondoletta. Efteling, een Wereld vol Wonderen!

365 dagen per jaar bijzonder

In de lente word je verwonderd door overweldigende bloesems in het Sprookjesbos en in de zomer geniet je van de lekkere lange dagen. In de herfst blazen intense kleuren je omver en in de winter verandert de Efteling in een witte wereld vol betoverende lichtjes die zorgt voor gegarandeerde winterpret. Of je nu in de vakantie, doordeweeks of op een onverwachte studiedag komt, het is hier altijd genieten. En of je nu met de kinderen, kleinkinderen, vrienden of met de hele familie komt, de Efteling is voor iedereen bijzonder, ieder bezoek weer.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij De Efteling voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van de Efteling.
  • Koop minimaal 2 tickets voor de Efteling en krijg € 2,50 korting op je volgende bestelling bij ANWB Eropuit! Naast de ANWB Tickets ontvang je een ANWB Voucher waar de kortingscode op staat. De code is eenmalig te gebruiken. Je ontvangt maximaal 1 kortingscode per lidmaatschapsnummer. De kortingscode is geldig t/m 31-5-2022.
  • Bekijk hier een overzicht van alle geopende attracties en andere maatregelen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • De entreeprijzen van de Efteling kunnen variëren. Daarom raadt ANWB altijd aan om ook op de eigen website van de Efteling te kijken voordat je tickets bestelt.
  • De Efteling beschikt over voldoende parkeerplaatsen. Het parkeertarief voor gemotoriseerde voertuigen bedraagt € 12,50 per dag. Je kunt online een parkeerticket kopen of bij de parkeerautomaten in het park.

Coronamaatregelen Efteling

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.