advertentie

De Efteling

Kaatsheuvel
 
(100 beoordelingen)
De Efteling  4,15100

Koop nu een ticket voor de Efteling voor €35,50

Koop nu

Geniet van de mooiste momenten samen in de Efteling.

Er is een plek waar je de wereld om je heen heel even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Waar de allerkleinsten op reis gaan met Jokie en Jet in Carnaval Festival en waaghalzen met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 instorten.

Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling. Een plek waar jong en oud al 65 jaar genieten van talloze sprookjes, spannende attracties en betoverende shows.

Breng deze zomer een bezoek aan de nieuwe overdekte familie-attractie Symbolica! Laat je meevoeren langs magische vertrekken in dit Paleis der Fantasie en val van de ene verbazing in de andere.

In deze Wereld vol Wonderen geniet je samen elk moment van het jaar. Word in de lente betoverd door prachtige bloesems en geniet in de zomer van de extra lange dagen. Laat je in de herfst omver blazen door de vele kleuren in het Sprookjesbos en zie de Efteling in de winter veranderen in een sprookjesachtige wereld vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme Vreugdevuren.

Wil je nóg langer samen genieten? Kom dan sprookjesachtig overnachten in een van onze hotels, vakantiewoningen of appartementen direct grenzend aan het attractiepark. Je kunt dit jaar zelfs blijven slapen in knusse hutten die bedekt zijn met duinzand of heiden. Dichter bij de natuur kun je niet komen.

Efteling. Wereld vol Wonderen.

Onze tip: Maak je avontuur compleet en blijf slapen in het nieuwe, bijzondere Vakantiepark Efteling Loonsche Land. Drie of vier dagen entree, overnachtingen en vele andere extra's zijn inbegrepen, want: hoe langer lid, hoe meer voordeel!

=========================================
Arbeid is nodig om d’oude pracht te behouden voor het nageslacht.
Klik HIER voor een overzicht van alle attracties die momenteel of binnenkort gesloten zijn voor onderhoud.


Kenmerken van De Efteling
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Rolstoel vriendelijk, Attractieparken
De EftelingGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkAttractieparken

Klantenbeoordeling De Efteling

 
(100 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneel
Beoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenSannieban, 20 maart 2017 Groep
Winterefteling

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Wij zijn met 4 volwassen en 1 peuter naar de wintereftling geweest. Het was een koude zonnige en droge dag. Helaas vonden we het park niet zo mooi. Door de kou zag je weinig personeel op het park en erger nog door de vorst waren er vele achtbanen dicht. Wat begrijpelijk is maar wat we niet snapten dat het niet vooraf aangegeven en dat de alternatieven niet aantrekkerlijker waren.. Had dan bijvoorbeeld schaatsverhuur gratis gedaan, dat past teminste ook nog is in het winterpakket. al met al was het voor ons niet de Efteling zoals we gewend waren en trekt het ons niet om opnieuw voor winterefteling te gaan.. Jammer, andere jaren was het wel top! Verbeterpuntje dus!

JohanKierewiet, 12 maart 2017 Gezin
Toppark

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Een toppark zoals bekend in ons Land. Weer eens het beste uitje voor 2017 en terecht. Vreemde zaak alleen dat als je kaarten voor buiten het seizoen besteld, ANWB.nl 0,50 euro per ticket duurder is. En dat allemaal omwille van de servicekosten. Dus tip, bestel voor de zomermaanden juli en augustus bij ANWB ( dan is de efteling zelf duurder) en voor de overige maanden via efteling.com

Camiel, 1 maart 2017 Gezin
Goed verzorgd en vriendelijk

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Mooie sfeer en vriendelijke mensen.

cgvand, 28 februari 2017 Gezin
Dagje Efteling elke keer weer een plezier

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Efteling is een top park alleen jammer dat het alweer duurder is geworden. Daarmee is de Efteling natuurlijk niet de enigste andere parken zijn ook erg duur. Een dagje naar een park voor een gezin is een hele uitgave dan is het altijd weer leuk als er ergens een korting op de kaartjes te krijgen is.

AndredeV, 28 februari 2017 Groep
Efteling met februari-korting

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Heerlijk dagje Efteling met zijn vieren met ANWB-korting (totaal € 35,-), dat scheelt toch ongeveer de prijs van één ticket. Nauwelijks wachtrijen voor de attracties, maar toch genoeg mensen in het park om het gezellig te maken.
Toon meer resultaten


Prijzen en tickets

entree
€ 35,50

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 11 februari 2018
te gebruiken t/m 11 februari 2018
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Efteling. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Efteling. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 11 februari 2018.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 11 februari 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 11 februari 2018.

Praktisch

  Adres

 • Europalaan 15171 KWKaatsheuvel De Efteling
  Europalaan 1
  5171 KW Kaatsheuvel
  Plan uw route

  Contact

  Bel 0416 - 537 777
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Kijk op de website van de Efteling voor actuele openingstijden.

  Openingstijden

  Kijk op de website van de Efteling voor actuele openingstijden. Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto
Tot € 10,50 korting

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam
(50 beoordelingen)
In Diergaarde Blijdorp kijk je je ogen uit!
Geen foto
Koop je tickets

Disney's The Lion King

Den Haag
(40 beoordelingen)
Koning der Musicals