Dagje sauna met DagjeWellness.nl

Bij ANWB Eropuit bestel je tickets voor een wellnessresort van DagjeWellness.nl met korting.

Geniet met korting van een dagje wellness bij één van de acht toonaangevende sauna's en wellnessresorts van DagjeWellness.nl: Veluwse Bron, Elysium, SpaPuur, SpaSense, Thermen Holiday, Zwaluwhoeve, SpaWeesp en SpaWell. 

Met een heerlijk dagje sauna vergeet je even de dagelijkse zorgen en kom je volledig tot rust. Ontspan en relax in de thermaalbaden, whirlpools, sauna's en verlaat het resort met nieuwe energie. Hieronder vind je een overzicht van sauna- en wellnessresorts van DagjeWellness.nl. 

Wellnessresort Elysium

Nergens vind je meer wellnessfaciliteiten als bij Wellnessresort Elysium in Bleiswijk, in de buurt van Rotterdam en Den Haag. Geniet in heerlijk warme en koude baden, ontspan in de 27 sauna's en sluit de dag af in één van de restaurants.

Kom tot rust bij Elysium

SpaWell

Dit prachtige, uitgestrekte wellnessresort is gelegen in Peize, Drenthe. Hier vind je tal van moderne sauna's, baden en andere wellnessfaciliteiten. Maak van jouw dagje sauna een complete beleving en reserveer ook één van de luxueuze wellnessrituelen.

Ultiem genieten bij SpaWell

SpaSense

Net onder Eindhoven in het plaatsje Geldrop ligt wellnessresort SpaSense. Naast de vele wellnessfaciliteiten beschikt SpaSense over een van de betere restaurants van de regio. Een hapje eten ter afsluiting van een dagje wellness is dan ook een echte aanrader!

Meer info over SpaSense

Veluwse Bron

Gelegen op een droomplek midden in de Veluwse natuur waar rust en ontspanning de boventoon voeren vind je de Veluwse Bron. Unieke wellnessfaciliteiten zoals een Wildobservatiesauna en een Pakistaanse zoutsteenmijnsauna zorgen voor een onvergetelijke beleving. 

Relax bij Veluwse Bron

Zwaluwhoeve

Wellnessresort Zwaluwhoeve is volledig in de stijl van een authentieke boerderij, maar dan wel uitgerust met moderne wellnessfaciliteiten. Midden in de Veluwse natuur gelegen en met een tuin van 50.000 m2 groot, is het de ideale plek voor ontspanning.

Bezoek Zwaluwhoeve

Thermen Holiday

Bij Thermen Holiday vind je tal van moderne sauna's, baden en andere wellnessfaciliteiten. Neem ook zeker een kijkje in de bioscoopsauna! Hier kan je echt even ontsnappen aan de drukte van alledag. Bij Thermen Holiday voelt een dagje sauna als een dagje puur en luxueus genieten.

Kom naar Thermen Holiday

SpaWeesp

In SpaWeesp staat alles in het teken van ontspannen. Geniet van de verschillende sauna's en baden en met mooi weer is het heerlijk vertoeven op de ligweide. SpaWeesp is volledig gerenoveerd in 2018 en dus voorzien van de nieuwste faciliteiten.

Ontspannen in SpaWeesp

SpaPuur

Kom voor pure ontspanning naar het Brabantse wellnessresort SpaPuur. Zwem in het mooie zwembad een rondje van binnen naar buiten en ontspan in de whirlpool, het stoom- en zoutwaterbad. 

Meer info over SpaPuur

Sauna Hezemeer

Dit prachtige resort bevindt zich midden in de natuur van de Antwerpse Kempen en beschikt over diverse sauna's en baden. Er is keuze uit negen sauna's, drie zwembaden, vier whirlpools, tien beauty-cabines en meer. Sauna Hezemeer staat voor een ultiem dagje ontspannen in België!

Genieten bij Sauna Hezemeer