Woensdag en donderdag uitverkocht

De tickets voor woensdag 20 november en donderdag 21 november zijn wegens succes uitverkocht. Het is daardoor helaas niet meer mogelijk om tickets voor deze dagen te bestellen.

Country & Christmas Fair

Tot € 5,- korting

Kom in de kerstsfeer op de Country & Christmas Fair van dinsdag 19 t/m zondag 24 november.

Zin om je een gezellig dagje onder te dompelen in kerstsferen? Op de Country & Christmas Fair van 19 t/m 24 november kun je volop genieten van warme lichtjes in weelderige kerstbomen op het kasteelterrein, de geur van glühwein en het vrolijke gezang van Carol Singers.

Verwarmde stands

De fair is ook de ideale plek voor je kerstinkopen en om inspiratie op te doen. En elke editie is er weer iets nieuws te ontdekken. Wandel langs meer 220 sfeervolle verwarmde stands met decoraties, cadeaus, beautyproducten en hapjes en drankjes.

Kasteel

Het Kasteel De Haar in Haarzuilens is perfect om in de kerstemming te komen. Tijdens het ondergaan van de zon, twinkelen honderdduizenden kerstlichtjes in de schemering en worden vuurkorven ontstoken. Daarna is het tijd om te genieten van de wervelende licht- en watershow.

Ticketinformatie

De tickets voor woensdag 20 november en donderdag 21 november zijn wegens succes uitverkocht. Het is daardoor helaas niet meer mogelijk om tickets voor deze dagen te bestellen. 

Voor de weekendtickets (vrijdag, zaterdag en zondag) geldt een vaste korting per ticket.
Het ticket is alleen geldig op de datum die je hebt geselecteerd en het is dus niet mogelijk om het ticket op een andere datum te gebruiken.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.
De voorverkoop eindigde op 18 november, hierna is de verkoop tijdens beurs tegen hogere ticketprijzen gestart. De verkoop tijdens beurs eindigt op zondag 24 november om 15:00 uur.