CORPUS

€ 5,- korting

Maak een reis door CORPUS en kom alles te weten over het menselijk lichaam.

Ons lichaam is de basis van alles, maar hoe werkt dit ingenieuze CORPUS eigenlijk? Maak in het 5D harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein.

Hoe reageren de darmen op een broodje kaas? Wat gebeurt er als je niest en waar op je tong proef je suiker of juist zout? Het antwoord op deze en duizenden andere vragen vind je tijdens de ontdekkingstocht voor jong én oud bij CORPUS ‘reis door de mens’.

Wie ’s werelds meest unieke en interactieve attractie CORPUS binnenstapt, maakt op originele en informatieve wijze een spectaculaire ‘reis door de mens’. In het 35 meter hoge lichaam voert de reis je langs waanzinnige 5D-orgaantheaters om uiteindelijk te eindigen in de hersenen. Test spelenderwijs je gezondheid en bewustzijn als het om je eigen CORPUS gaat in ‘mijn CORPUS’ .

De eerste ‘reis door de mens’ start om 9.30 uur. De laatste ‘reis door de mens’ start op doordeweekse dagen om 15.00 uur, in het weekend en op vakantiedagen om 17.00 uur.

Werkwijze

1. Controleer eerst de beschikbaarheid bij CORPUS
2. Bestel jouw ANWB-tickets voor CORPUS
3. Met de reserveringscode op het ticket kan je een reservering plaatsen

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.