advertentie

CORPUS

Oegstgeest
 
(16 beoordelingen)
CORPUS  4,25516

Koop een ticket voor CORPUS van €18,25 voor €13,25

€5,00 korting

 • alttekst

Als je alles wil weten over het menselijk lichaam maak dan de reis door CORPUS.

Ons lichaam is de basis van alles, maar hoe werkt dit ingenieuze CORPUS eigenlijk? Maak in het 5D harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein.

Hoe reageren de darmen op een broodje kaas? Wat gebeurt er als je niest en waar op je tong proef je suiker of juist zout? Het antwoord op deze en duizenden andere vragen vind je tijdens de ontdekkingstocht voor jong én oud bij CORPUS ‘reis door de mens’.

Wie ’s werelds meest unieke en interactieve attractie CORPUS binnenstapt, maakt op originele en informatieve wijze een spectaculaire ‘reis door de mens’. In het 35 meter hoge lichaam voert de reis je langs waanzinnige 5D-orgaantheaters om uiteindelijk te eindigen in de hersenen. Test spelenderwijs je gezondheid en bewustzijn als het om je eigen CORPUS gaat in de Medische Infotheek. CORPUS is educatie, veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven!


Let op: U dient vooraf aan uw bezoek een reservering te plaatsen bij CORPUS via www.corpusexperience.nl. Plaats geruime tijd voor uw geplande bezoek een reservering bij CORPUS, om teleurstellingen te voorkomen (bijv. dat de gewenste tijd en/of dag volgeboekt is).
Kenmerken van CORPUS
Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Educatief, Musea
CORPUSGezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)EducatiefMusea

Klantenbeoordeling CORPUS

 
(16 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenPatje71, 24 januari 2017 Gezin
Erg leuk!

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Met zoon van 15 en dochter van 12 op een doordeweekse dag gegaan. We vonden de reis door het lichaam erg interessant, bij de route naar beneden hebben we bijna alles uitgeprobeerd. Het was heerlijk rustig, dus we konden overal zo bij, ideaal!

familie Waccarie, 24 januari 2017 Gezin
Een verrassend bezoek. Fantastisch.

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Erg educatief. En op een spannende ontdekkende wijze gepresenteerd. Inderdaad vanaf 8 jaar prima te doen. Voor kinderen jonger dan 8, zou ik even wachten.

Arie de Knegt, 19 januari 2017 Gezin
Het menselijk lichaam, hoe ingenieus

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Met z'n vieren, 2 volwassenen en twee kinderen onder de 15 jaar, werd juist door één van hen het idee geopperd naar Corpus te gaan. Vrijdags in de kerstvakantie was het dan zover, letterlijk en figuurlijk, 1 uur en 38 minuten rijden. Kocht kaartjes voor 4 volwassenen, stom zag pas later dat er ook voor kinderen tot ... er een andere prijs gold. Helaas konden we nog maar om 18:00 uur 's avonds. Oke zeiden we maar doen, gaan we eerste even naar het strand. We hadden wel een bijkomend voordeel, er was een storing in de parkeergarage, zodat het teveel aan intree door de storing van de parkeergarage enig sinds werd verzacht. Binnen, zag je duidelijk, dat men het wel even had gehad, einde van de 2de week kerstvakantie vrijdagavond om 18:00 uur, de cd die door de medewerker(ster), bij elke klant wordt afgedraaid, was volledig overbelast, telkens begon ze opnieuw, totdat ze weer de juiste input had gevonden. Interactief werd door middel van de koptelefoon de informatie afgedraaid, bij het actieve gedeelte konden de kinderen zich uitleven, en dat beviel ze prima. De fietsroute vanaf het strand tot het einde van de rit dachten ze wel even te doen, maar dat viel behoorlijk tegen. In ieder geval was het totaal gebeuren, ,zoals het menselijk lichaam vanaf het begin, alle werkende functies, met name de hersenen, interessant om te zien en te beleven. Ik vermoed dat het bij een eenmalig bezoek blijft.

Anowano, 8 januari 2017 Gezin
Leuk voor een keer

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Bestaat uit twee delen. Eerst doe je de rondleiding en daarna is het interactief met testjes e.d. Eerste deel is erg mooi maar gaat heel snel waardoor de informatie niet de tijd heeft om te 'landen'. Ook houden volwassenen geen rekening met kinderen en gaan gewoon lekker vooraan staan. Het tweede deel is erg leuk doordat je dan samen dingen doet en deze informatie beklijft beter. Het is fijn dat je in tijdsloten zit, maar boek wel tijdig want de tijdens tussen 10 en 15 zitten erg snel vol. Voordeel van de sloten is dat je in het tweede deel lekker de ruimte hebt om de testjes etc te doen. Koop echter NIET de zogenaamde speurtocht, tenzij je echt op zoek wil naar die info (terwijl er voor kinderen ook zoveel ander leuks te zien en te doen is) en 10% korting wilt in de shop (alleen als je hem helemaal gemaakt hebt). Houdt die €1,50 extra anders lekker in je zak!

lovely , 2 januari 2017 Gezin
Interessant, en leerzaam

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Mooi om mee te maken, voor jong en oud! Voor kids vanaf 7 jaar.
Toon meer resultaten


Prijzen en tickets

leden
volwassenen van €18,25 voor
€ 13,
25
kinderen (6 t/m 14 jr) van €15,75 voor
€ 10,
75
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

servicekosten € 0,50 p/ticket, max € 2,-

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 5 maart 2017
te gebruiken t/m 5 maart 2017
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot CORPUS. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar CORPUS. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 5 maart 2017. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00. Let op: U dient vooraf aan uw bezoek een reservering te plaatsen bij CORPUS via www.corpusexperience.nl. Plaats geruime tijd voor uw geplande bezoek een reservering bij CORPUS, om teleurstellingen te voorkomen (bijv. dat de gewenste tijd en/of dag volgeboekt is).

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 5 maart 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 5 maart 2017.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Willem Einthovenstraat 12342BHOegstgeest CORPUS
  Willem Einthovenstraat 1
  2342BH Oegstgeest
  Plan uw route
  Di - Zo 9:00-19:00In schoolvakanties ook op maandag geopend 9:00-19:00 1e reis vertrekt om 09:30, laatste om 17:00

  Openingstijden

  Di - Zo 9:00-19:00
  In schoolvakanties ook op maandag geopend 9:00-19:00
  1e reis vertrekt om 09:30, laatste om 17:00 Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto

Scouting Museum "DE DUCDALF"

Rotterdam
(0 beoordelingen)
De Ducdalf geeft inzicht in de scouting. Leuk, voor jong en oud. En of je nu wel of niet zelf (ooit) padvinder bent (geweest).
Geen foto

Woonbootmuseum

Amsterdam
(0 beoordelingen)
Altijd al eens een woonboot van binnen willen zien? Benieuwd hoe de eigenaar leeft? U kunt het ervaren in het Woonbootmuseum in Amsterdam.
Geen foto

Museon

Den Haag
(1 beoordeling)
Het Museon is een leuk populairwetenschappelijk museum.
Geen foto

Museum voor Communicatie

Den Haag
(1 beoordeling)
Leer alles over de manier waarop we communiceren en communiceerden. Van postduiven tot blogs.