advertentie

CORPUS

Oegstgeest
 
(26 beoordelingen)
CORPUS  4,30769230769231526

Boek nu en ontvang € 5,- korting per ticket!

€ 5,- korting

 • alttekst

Als je alles wil weten over het menselijk lichaam maak dan de reis door CORPUS.

Ons lichaam is de basis van alles, maar hoe werkt dit ingenieuze CORPUS eigenlijk? Maak in het 5D harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein.

Hoe reageren de darmen op een broodje kaas? Wat gebeurt er als je niest en waar op je tong proef je suiker of juist zout? Het antwoord op deze en duizenden andere vragen vind je tijdens de ontdekkingstocht voor jong én oud bij CORPUS ‘reis door de mens’.

Wie ’s werelds meest unieke en interactieve attractie CORPUS binnenstapt, maakt op originele en informatieve wijze een spectaculaire ‘reis door de mens’. In het 35 meter hoge lichaam voert de reis je langs waanzinnige 5D-orgaantheaters om uiteindelijk te eindigen in de hersenen. Test spelenderwijs je gezondheid en bewustzijn als het om je eigen CORPUS gaat in de Medische Infotheek. CORPUS is educatie, veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven!


Let op: Je dient vooraf aan je bezoek een reservering te plaatsen bij CORPUS via www.corpusexperience.nl. Plaats geruime tijd voor jouw geplande bezoek een reservering bij CORPUS, om teleurstellingen te voorkomen (bijv. dat de gewenste tijd en/of dag volgeboekt is).


Kenmerken van CORPUS
Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Educatief, Musea
CORPUSGezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)EducatiefMusea

Klantenbeoordeling CORPUS

 
(26 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenClemens Dijcks, 1 mei 2017 Gezin
Inspirerend en educatieve reis door de mens

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Corpus is een echte aanrader voor gezinnen met schoolgaande jeugd, basisonderwijs (bovenbouw) en middelbaar onderwijs (onderbouw). Mooi opgezet en strak georganiseerd, waardoor het allemaal gesmeerd loopt. Hierdoor krijg je in het tweede deel, waar je wel vrij rondloopt volop ruimte voor het persoonlijke interactieve deel.

jumbootjuh, 20 maart 2017 Gezin
leuk en educatief

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

met het hele gezin(vader,moeder,zoon 9 jaar en dochter 7 jaar) geweest. onze zoon was al eens geweest en wilde do;graag nog een keer,onze dochter was er voor de eerste keer en gaf als eerste reactie:ik wist niet dat dit zoooooo leuk was!!!!! al met al dus een zeer geslaagde dag

MQB, 16 maart 2017 Gezin
bijzonder geslaagd uitje

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Corpus stond al langere tijd op ons todolijstje. Alles is prachtig gemaakt, ook duidelijk voor onze jongste. Het heeft ons er zeer bij bepaald hoe wonderlijk wij mensen in elkaar zitten!

M.Oosterveer, 13 maart 2017 Stel
Unieke beleving in het menselijk lichaam.

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Wat een unieke en leerzame ambiance in Corpus! Op een aantrekkelijke wijze wordt uitgelegd hoe het menselijk lichaam functioneert. De afwisseling en mooie weergave zorgt ervoor dat het blijft boeien!

jebruigom, 12 maart 2017 Gezin
Fantastische reis door de innerlijke mens

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Samen met kleindochter van 10 jaar een bezoek gebracht aan Corpus. Een perfect georganiseerde rondleiding met duidelijke en begrijpelijke uitleg. Fascinerend om alle processen van het menselijk lichaam van een andere kant te zien.
Toon meer resultaten


Prijzen en tickets

leden
Volwassenen (v.a. 15 jaar) van € 18,25 voor
€ 13,
25
Kinderen (6 t/m 14 jaar) van € 15,75 voor
€ 10,
75

servicekosten € 0,50 p/ticket, max € 2,-

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 3 september 2017
te gebruiken t/m 3 september 2017
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot CORPUS. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar CORPUS. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 3 september 2017. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 3 september 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 3 september 2017.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Willem Einthovenstraat 12342BHOegstgeest CORPUS
  Willem Einthovenstraat 1
  2342BH Oegstgeest
  Plan uw route

  Contact

  Bel 071-7510200
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  dinsdag tot en met zondag: 9:30- 17:00uur

  Openingstijden

  dinsdag tot en met zondag:
  9:30- 17:00uur Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto

Openluchtmuseum De Duinhuisjes

Rockanje
(0 beoordelingen)
Vier oude duinboerderijtjes vormen samen dit openluchtmuseum in Rockanje.
Geen foto

Scouting Museum "DE DUCDALF"

Rotterdam
(0 beoordelingen)
De Ducdalf geeft inzicht in de scouting. Leuk, voor jong en oud. En of je nu wel of niet zelf (ooit) padvinder bent (geweest).
Geen foto

Forteiland IJmuiden

IJmuiden
(0 beoordelingen)
Grote evenementenlocatie op een bijzonder halfondergronds fort op een eiland.
Geen foto

Woonbootmuseum

Amsterdam
(0 beoordelingen)
Altijd al eens een woonboot van binnen willen zien? Benieuwd hoe de eigenaar leeft? U kunt het ervaren in het Woonbootmuseum in Amsterdam.