advertentie

CORPUS

Oegstgeest
 
(37 beoordelingen)
CORPUS  4537

Profiteer van € 5,- korting op een entreeticket van CORPUS

€ 5,- korting

 • alttekst

Als je alles wilt weten over het menselijk lichaam maak dan de reis door CORPUS.

Ons lichaam is de basis van alles, maar hoe werkt dit ingenieuze CORPUS eigenlijk? Maak in het 5D harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein.

Hoe reageren de darmen op een broodje kaas? Wat gebeurt er als je niest en waar op je tong proef je suiker of juist zout? Het antwoord op deze en duizenden andere vragen vind je tijdens de ontdekkingstocht voor jong én oud bij CORPUS ‘reis door de mens’.

Wie ’s werelds meest unieke en interactieve attractie CORPUS binnenstapt, maakt op originele en informatieve wijze een spectaculaire ‘reis door de mens’. In het 35 meter hoge lichaam voert de reis je langs waanzinnige 5D-orgaantheaters om uiteindelijk te eindigen in de hersenen. Test spelenderwijs je gezondheid en bewustzijn als het om je eigen CORPUS gaat in ‘mijn CORPUS’ . CORPUS is educatie, veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven!


De eerste ‘reis door de mens’ start om 9.30 uur.

De laatste ‘reis door de mens’ start op doordeweekse dagen om 15.00 uur, in het weekend en op vakantiedagen om 17.00 uur.


Let op: Je dient voorafgaand aan je bezoek een reservering te plaatsen bij CORPUS via www.corpusexperience.nl. Plaats geruime tijd voor jouw geplande bezoek een reservering bij CORPUS, om teleurstellingen te voorkomen (bijv. dat de gewenste tijd en/of dag volgeboekt is).


Kenmerken van CORPUS
Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Educatief, Musea
CORPUSGezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)EducatiefMusea

Klantenbeoordeling CORPUS

 
(37 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenA Eerhard, 23 september 2018 Groep
Super leuk en leerzaam uitje

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Samen met 3 kleinzoons, dochter, schoondochter en zoon geweest en we vonden het allemaal even leuk en interessant. De audio- tour is verrassend en leuk gedaan, evenals de rest van de afdelingen waar nog van alles te doen is qua spellen, testjes en bijzondere wetenswaardigheden lezen en zien .

DE1, 22 september 2018 Gezin
Leuke besteding studiedag!

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Leuke besteding van de studiedag van school, waren de allereerste van de dag bij Corpus, was nog rustig en konden daardoor alles goed zien! Leuk opgezet en interssant. Na de audiotour nog allerlei spelletjes/testjes gedaan 😀👍🏻

Sander de Vree, 7 september 2018 Groep
Mooie leerzaam uitje met oudste kinderen van de basisschool

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Het programma loopt lekker snel door. En daarna is er bij de verdere nog zoveel te zien zodat het haast te veel is om alles te bekijken. Op een bepaald moment heb je wel genoeg gelezen en gezien en geprobeerd.

mait1984, 28 augustus 2018 Gezin
Interessante en uitdagende reis door het lichaam.

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Door de duidelijke filmpjes en vertellingen, was het voor m8in zoon van 7 ook goed te volgen. Na de tour hebben wij ons nog goed vermaakt bij de testjes en spelletjes die je kon doen.

Mauricelemmens, 28 augustus 2018 Gezin
Leuk gemaakt, maar helaas niet foutloos.

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Om te beginnen met het positieve, leuk gemaakt en zeer zeker interessant, ook voor de kinderen (9 en 12. Jaar) de reis door de mens met de audiotour is zeker de moeite waard, alleen jammer dat halverwege de tour de accu van je audio uitvalt, en daardoor een gedeelte mist. Wel een andere gekregen maar toch een beetje slordig dat ze daar niet op gelet hebben. De rest van het museum is zeker ook interessant, maar sommige apparaten werkte helaas niet, erg jammer. Voor de prijs had ik toch verwacht dat alles mag werken. Door de korting via de ANWB was daardoor de schade beperkt gebleven.
Toon meer resultaten


Prijzen en tickets

leden
Volwassene vanaf 15 jaar van € 18,25 voor
€ 13,
25
Kinderen 6 t/m 14 jaar van € 15,75 voor
€ 10,
75

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 31 december 2018
te gebruiken t/m 31 december 2018
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot CORPUS. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar CORPUS. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2018.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek 31 december 2018.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Willem Einthovenstraat 12342BHOegstgeest CORPUS
  Willem Einthovenstraat 1
  2342BH Oegstgeest
  Plan uw route

  Contact

  Bel 071-7510200
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Dinsdag tot en met zondag. Eerste ‘reis’ om 9.30 uur, laatste ‘reis’ afhankelijk van seizoen. Tijdens vakanties en feestdagen ook geopend op maandag.

  Openingstijden

  Dinsdag tot en met zondag. Eerste ‘reis’ om 9.30 uur, laatste ‘reis’ afhankelijk van seizoen.
  Tijdens vakanties en feestdagen ook geopend op maandag. Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto

Zaans Museum

Zaamdam
(0 beoordelingen)
Museum dat de rijkdom van het industriële verleden van de Zaanstreek toont in vele facetten
Geen foto

IJmuider Zee- en Havenmuseum

IJmuiden
(0 beoordelingen)
Maritiem museum over de historie van IJmuiden als zeehaven vanaf 1870.
Geen foto

Woonbootmuseum

Amsterdam
(0 beoordelingen)
Altijd al eens een woonboot van binnen willen zien? Benieuwd hoe de eigenaar leeft? U kunt het ervaren in het Woonbootmuseum in Amsterdam.
Geen foto

Leiderdorps Museum

Leiderdorp
(0 beoordelingen)
Dit museum vertelt de bezoeker alles over de historie van Leiderdorp en omgeving.