CORPUS

€ 5,- korting

Maak een reis door CORPUS en kom alles te weten over het menselijk lichaam.

CORPUS 'reis door de mens'

Ons lichaam is de basis van alles, maar hoe werkt dit ingenieuze CORPUS eigenlijk? Maak in het 5D harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein.

Hoe reageert je lichaam op een splinter? Wat gebeurt er in je oor als je naar muziek luistert? En waar zit het commandocentrum van je lijf? Het antwoord op deze en duizenden andere vragen vind je tijdens de ontdekkingstocht voor jong én oud bij CORPUS ‘reis door de mens’.

Wie ’s werelds meest unieke en interactieve attractie CORPUS binnenstapt, maakt op originele en informatieve wijze een spectaculaire ‘reis door de mens’. In het 35 meter hoge lichaam voert de reis je langs waanzinnige 5D-orgaantheaters om uiteindelijk te eindigen in de hersenen. Test spelenderwijs je gezondheid en bewustzijn als het om je eigen CORPUS gaat in ‘mijn CORPUS’.

Wanneer kun je reizen?

Buiten de vakantieperiodes en feestdagen is CORPUS op maandag gesloten. Dinsdag tot en met vrijdag start de eerste ‘reis door de mens’ om 09:30 uur en de laatste om 15:00 uur. In het weekend start de eerste ‘reis’ om 09.00 uur en de laatste om 17:00 uur. De deuren van CORPUS blijven geopend tot 2,5 uur na vertrek van de laatste ‘reis door de mens’ voor de bezoekers die binnen zijn.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd.
  • Tickets via de ANWB zijn tot 24 uur van tevoren te bestellen. De beschikbaarheid kan tijdens vakanties en weekenden hard gaan, bestel je tickets daarom op tijd.
  • Let op! Per tijdslot is er een gelimiteerd aantal tickets verkrijgbaar. Het aantal tickets wat het systeem per tijdslot aangeeft is het aantal te bestellen tickets voor dat tijdslot.
  • Je dient 15 minuten voor aanvang van je 'reis' aanwezig te zijn.
  • Vanwege wet- en regelgeving hebben kinderen jonger dan 6 jaar geen toegang tot CORPUS.
  • CORPUS is toegankelijk voor mensen met een beperking. Kijk hier voor meer informatie. 
  • CORPUS beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 7,- en zijn verkrijgbaar bij de ticketbalie. De parkeergarage beschikt niet over een lift. Bezoekers die slecht ter been zijn kunnen bij de voor ingang van het gebouw worden afgezet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.