Maatregelen coronavirus CORPUS

CORPUS volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

CORPUS

€ 5,- korting

Maak een reis door CORPUS en kom alles te weten over het menselijk lichaam.

CORPUS

Ons lichaam is de basis van alles, maar hoe werkt dit ingenieuze CORPUS eigenlijk? Maak in het 5D harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein.

Hoe reageren de darmen op een broodje kaas? Wat gebeurt er als je niest en waar op je tong proef je suiker of juist zout? Het antwoord op deze en duizenden andere vragen vind je tijdens de ontdekkingstocht voor jong én oud bij CORPUS ‘reis door de mens’.

Wie ’s werelds meest unieke en interactieve attractie CORPUS binnenstapt, maakt op originele en informatieve wijze een spectaculaire ‘reis door de mens’. In het 35 meter hoge lichaam voert de reis je langs waanzinnige 5D-orgaantheaters om uiteindelijk te eindigen in de hersenen. Test spelenderwijs je gezondheid en bewustzijn als het om je eigen CORPUS gaat in ‘mijn CORPUS’ .

De eerste ‘reis door de mens’ start om 9:30 uur. De laatste ‘reis door de mens’ start op doordeweekse dagen om 15:00 uur, in het weekend en op vakantiedagen om 17:00 uur.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij CORPUS. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan (zeker in vakanties en weekenden).

Aanvullende ticketinformatie

  • CORPUS is niet geschikt voor kinderen t/m 5 jaar, deze ontvangen dan ook geen toegang tot de attractie.
  • Kinderen van 6 t/m 12 jaar dienen begeleid te worden door minimaal één volwassene.

Coronamaatregelen CORPUS

Geopend vanaf: 1 juni 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen: https://corpusexperience.nl/nl/#!/plan-je-bezoek

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Voorwaarden prijsvraag CORPUS - Eropuit Kampioen

Hier lees je alle voorwaarden voor de prijsvraag uit de Eropuit Kampioen:
Zet de organen en gewrichten op de juiste plaats en mail ons het woord dat zo ontstaat. Vermeld in jouw mail ook jouw naam (voor + achternaam) en e-mailadres. Wij kiezen dan onder de goede inzendingen de winnaars. Je kunt de inzending toesturen tot en met 31 augustus 2020 naar landvananwbprijsvraag@anwb.nl.

Alle winnaars krijgen uiterlijk half september per e-mail een reactie. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs is niet inwisselbaar voor een ander product/dienst of geld.
De winnaars dienen na ontvangst van de tickets voor CORPUS zelf via de website van CORPUS een tijdslot te reserveren. ANWB is niet aansprakelijkheid voor het niet beschikbaar zijn van jouw gewenste tijdslot.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan CORPUS met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Oegstgeest voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.