advertentie

CORPUS

Oegstgeest
 
(26 beoordelingen)
CORPUS  4526

Profiteer van € 5,- korting op een entreeticket van CORPUS

€ 5,- korting

 • alttekst

Als je alles wilt weten over het menselijk lichaam maak dan de reis door CORPUS.

Ons lichaam is de basis van alles, maar hoe werkt dit ingenieuze CORPUS eigenlijk? Maak in het 5D harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein.

Hoe reageren de darmen op een broodje kaas? Wat gebeurt er als je niest en waar op je tong proef je suiker of juist zout? Het antwoord op deze en duizenden andere vragen vind je tijdens de ontdekkingstocht voor jong én oud bij CORPUS ‘reis door de mens’.

Wie ’s werelds meest unieke en interactieve attractie CORPUS binnenstapt, maakt op originele en informatieve wijze een spectaculaire ‘reis door de mens’. In het 35 meter hoge lichaam voert de reis je langs waanzinnige 5D-orgaantheaters om uiteindelijk te eindigen in de hersenen. Test spelenderwijs je gezondheid en bewustzijn als het om je eigen CORPUS gaat in ‘mijn CORPUS’ . CORPUS is educatie, veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven!


De eerste ‘reis door de mens’ start om 9.30 uur.

De laatste ‘reis door de mens’ start op doordeweekse dagen om 15.00 uur, in het weekend en op vakantiedagen om 17.00 uur.


Let op: Je dient voorafgaand aan je bezoek een reservering te plaatsen bij CORPUS via www.corpusexperience.nl. Plaats geruime tijd voor jouw geplande bezoek een reservering bij CORPUS, om teleurstellingen te voorkomen (bijv. dat de gewenste tijd en/of dag volgeboekt is).


Kenmerken van CORPUS
Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Educatief, Musea
CORPUSGezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)EducatiefMusea

Klantenbeoordeling CORPUS

 
(26 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneel
Beoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenRainiervrolijks, 10 juli 2018 Gezin
Kaartje gekocht... maar kan niet gebruiken.

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Let op. Je moet eerst een kaartje kopen via anwb. Maar daar staat niet bij wanneer je toegang hebt. Ik heb dus 2 kaartjes gekocht op vrijdag via anwb voor de maandag (studiedag is vrijdag van mijn zoontje) Dan kan je pas maar corpus site. maandag vol.... voorlopig kan ik niet. Dus weg geld. Staat in voorwaarde anwb... kaartjes blijven niet jaren geldig.. ik heb zelfs eerst gekeken op corpus site... toen waren er nog enkele uren vrij. Maar dan moet je weer naar anwb site... 10 min. Later... naar corpus site.. geen uren meer vrij... dag geld. .

kusje, 14 september 2017 Stel
Bijzondere presentatie met een laag niveau

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

De rondleiding door de mens was prima en verrassend qua presentatie. Echter met een MAVO opleiding zat er niet veel nieuws tussen. Voor kinderen is de informatie van prima niveau. Het tweede deel was vooral veel 'lezen' en waardoor vooral dat deel minder interessant was. Toch zaten daar juist de 'nieuwe' dingen in. We hebben geparkeerd in de eigen parkeergarage van Corpus, waar je uiteindelijk €7,- parkeerkosten moest betalen, een makkelijk verdiend extraatje voor Corpus. Zelfs zonder deze parkeergelden vonden wij het vrij duur voor wat je te zien kregen. Wij voelden ons een beetje beetgenomen door de extra kosten voor het parkeren.

Swifterbant, 26 augustus 2017 Gezin
Leuk en leerzaam

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Wij, papa en mama, gingen met Oma, zoon van 11 en dochter van 8. Kaartjes kochten we via het Land van ANWB met een leuke korting. We hadden om 13:15 uur gereserveerd, komen van nabij Lelystad, en waren er ruim op tijd om 12 uur. Bij het aanmelden aan de balie werd vriendelijk gevraagd of we de parkeer kaart gelijk wilden afrekenen of na de tour. En we konden een tijdstip eerder starten als we dit wilden. Duidelijk en vriendelijk!! We hadden broodjes van thuis mee die we heerlijk buiten bij de picknick tafels konden op eten, maar ook in het winkeltje en hal vermaakten wij ons prima. Tijd was zo om. Wat een leuke audio tour. Kinderen vonden het erg interessant met zo'n kastje en kop telefoon. Leuk gedaan de reis door het lichaam. De mond met tong en broodje kaas vonden we het grappigst. De bevruchting interessant. En de rode bloedcel het spannendst. Duidelijk simpele uitleg. Mooi uitzicht bij het restaurant! Ook het 2e gedeelte erg leuk. In totaal 3 uur binnen geweest. En met leuke betaalbare poepsloffen weer naar huis. Oma, de kinderen enwij hebben genoten!

Family Hartog, 24 augustus 2017 Gezin
Zeer leerzaam voor de kinderen

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Een mooie reis door het lichaam, in de eerste helft begeleid door auditieve hulpmiddelen. De tweede helft, de zogenaamde 'interactieve' deel, wordt al gauw bederft door drukte en mensen die te lang aan een bepaald onderdeel blijven plakken. Parkeergeld was ook een verrassing. Het omzetten van de ANWB tickets in daadwerkelijk entree bewijzen voor Corpus was wel een hele exercitie. ANWB tickets eerst omzetten in corpus tickets, daarna nog weer inloggen voor tijden inboeken. Tot slot wordt je aan de balie van Corpus nog gevraagd om alsnog weer je anwb bewijzen door te mailen naar hen. En tot overmaat van ramp krijg je nog weer papieren tickets die weer bij de ingang afgescheurd worden. Niet heel erg '2017'.

FrankVoort, 23 augustus 2017 Gezin
Leuk en motiverend voor gezonde bewuste leefstijl

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Afwisselend en boeiend, ook voor onze kinderen met uiteenlopende leeftijden Uitstapje is goed te combineren met bezoekje aan het strand in Katwijk!
Toon meer resultaten


Prijzen en tickets

leden
Volwassene vanaf 15 jaar van € 18,25 voor
€ 13,
25
Kinderen 6 t/m 14 jaar van € 15,75 voor
€ 10,
75

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 31 december 2018
te gebruiken t/m 31 december 2018
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot CORPUS. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar CORPUS. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2018.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek 31 december 2018.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Willem Einthovenstraat 12342BHOegstgeest CORPUS
  Willem Einthovenstraat 1
  2342BH Oegstgeest
  Plan uw route

  Contact

  Bel 071-7510200
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Dinsdag tot en met zondag. Eerste ‘reis’ om 9.30 uur, laatste ‘reis’ afhankelijk van seizoen. Tijdens vakanties en feestdagen ook geopend op maandag.

  Openingstijden

  Dinsdag tot en met zondag. Eerste ‘reis’ om 9.30 uur, laatste ‘reis’ afhankelijk van seizoen.
  Tijdens vakanties en feestdagen ook geopend op maandag. Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto

Woonbootmuseum

Amsterdam
(0 beoordelingen)
Altijd al eens een woonboot van binnen willen zien? Benieuwd hoe de eigenaar leeft? U kunt het ervaren in het Woonbootmuseum in Amsterdam.
Geen foto
Tot € 3,- korting

Museum Volkenkunde

Leiden
(0 beoordelingen)
Maak een reis langs alle volken ter wereld in Museum Volkenkunde.
Geen foto

Leiderdorps Museum

Leiderdorp
(0 beoordelingen)
Dit museum vertelt de bezoeker alles over de historie van Leiderdorp en omgeving.
Geen foto

Lichtschip 12 Noordhinder

Hellevoetsluis
(0 beoordelingen)
Bezoek het museumschip dat ooit dienst deed als navigatiepunt voor schippers.