Comics Station Antwerp

30% korting

Stripverhalen komen tot leven bij indoorpretpark Comics Station Antwerp.

Zin in een magisch stripavontuur?

Beleef unieke avonturen met je favoriete stripfiguren in het Indoor pretpark Comics Station Antwerp! Verdeeld over zes themagebieden staan coole attracties en super leuke activiteiten op je te wachten. Stap in de teletijdmachine met Suske & Wiske, schiet net zo snel als Lucky Luke en bouw een feestje met de Smurfen.  Mis ook zeker de hoogste indoor glijbaan van de wereld niet!

Unieke locatie

Indoor pretpark Comics Station Antwerp is gevestigd in het prachtige treinstation van Antwerpen. In het vier verdiepingen tellende pretpark beleef je de grootste avonturen. Met ruim 6000 m2 zit je goed voor minstens vier uur familieplezier.

Uitstekend bereikbaar

Indoor pretpark Comics Station Antwerp is niet alleen te bereiken met de trein, maar ook heel goed met de auto. Deze kun je kwijt in de parkeergarage (Van Immerseelstraat) direct onder het station. Vanuit Utrecht is het slechts 1,5 uur rijden.

Nieuw: Suske en Wiske Theatershow

In een niet te missen show in het Comics Theater, nemen Suske en Wiske je mee op een reis door hun fantasiewereld. Het ene moment zoef je door de ruimte en iets later ga je mee op schattenjacht in een griezelige grot.

Reservering

Na aanschaf van je tickets dien je een reservering te maken.
Let op: de tickets zijn uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.