advertentie

Ciske de Rat

Meerdere locaties
 
(14 beoordelingen)
Ciske de Rat  4,85714285714286514

Bestel uw tickets met €10,00 voordeel

€10,00 voordeel

  • alttekst

Ciske de Rat - de Musical is een voorstelling die niet alleen het filmverhaal doet herleven maar ook laat zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man.

Ciske is een Amsterdams straatschoffie. Zijn vader werkt op zee en zijn moeder laat Ciske ’s avonds werken in een café. Wanneer zijn vader onverwachts de liefde vindt bij Tante Jans lijkt Ciske eindelijk een moederfiguur in zijn leven te krijgen. Maar dan slaat het noodlot toe. Als Ciske’s beste vriend overlijdt en zijn moeder dat belachelijk maakt, brengt Ciske

haar in een vlaag van woede om het leven.  Als volwassen man moet Ciske leren te leven met die schuld en een manier vinden om een tweede kans in het leven te krijgen. Zal hij ooit de liefde vinden en durven te omarmen?


Kenmerken van Ciske de Rat
Theater-/muziekfestivals
Ciske de RatTheater-/muziekfestivals

Klantenbeoordeling Ciske de Rat

 
(14 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Waardering
- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenP.J. Prins, 27 februari 2017 Stel
Ode aan de Amsterdamse mentaliteit en taalgebruik


De voorstelling is doorregen met Amsterdamse humor en uitdrukkingen die passen bij het leven in de vooroorlogse volksbuurten, zoals de Jordaan. De vertolker van de kleine Ciske (voorstelling 26 febr.) is de rol op het lijf geschreven; hij speelt eigenlijk geen rol, hij -is- dat schoffie, maar dan wel met een gouden strot. De grote Ciske (Danny de Munck) straalt de Amsterdamse lijf uit, die in Nederland spreekwoordelijk is. Een prachtige voorstelling die zijn hoogtepunt bereikt in het deel vóór de pauze. Het tweede deel is een stuk minder qua verhaal en liedjes. Een mooie voorstelling niet alleen door de acteurs/zangers, maar ook door de ondersteunende choreografie, belichting en geluidseffecten die klopt als een bus.

Elly T, 26 februari 2017 Stel
Enorm genoten


Wat een heerlijke avond hebben we beleefd. Al 20 jaar niet naar een musical geweest omdat dit moeilijk is vanwege ziekte van mijn man. Is ook kostbaar, maar hier wilden we perse heen en we hebben dan ook van iedere minuut genoten. Wat kunnen die kinderen zingen zeg en ook vooral jonge Ciske. Maar ook Danny de Munck heeft ontzettend mooie stem Heel de crew geweldig. We werden echt in het bekende verhaal gezogen. Zeer genoten

Anna Boersma-Osinga, 6 februari 2017 Groep
leuke voorstelling


heb me geen moment verveeld

Van Saaze, 5 februari 2017 Gezin
Helemaal TOP!


Van begin tot eind word je letterlijk in het verhaal meegezogen. Het originele verhaal is bekend maar hoe de oude Ciske naar zijn leven van vroeger kijkt wordt prachtig neergezet. Geweldige musical voor jong en oud! Danny de Munk was echt fantastisch; maar ook zijn jongere medespeler kippenvel toen hij zong.

lvoos, 1 februari 2017 Gezin
Indrukwekkend


Super genoten
Toon meer resultaten


Prijzen en tickets

leden
Rang 1 vanaf €50,00 voor
€ 40,
00
Rang 2 vanaf €40,00 voor
€ 30,
00
excl. €5,00 servicekosten per ticket
U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 30 april 2017
te gebruiken t/m 7 mei 2017

Inclusief annuleringsverzekering

Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Actievoorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

Speellijst


Suggesties


Geen foto
€6,00 korting

Blik op Sjostakovitsj van Het Gelders Orkest

diverse theaters
(0 beoordelingen)
Het Gelders Orkest geeft een kijkje achter de schermen in de wereld van de grote meesters! Maestro Jules van Hessen neemt je mee in Sjostakovitsj' Vijfde symfonie.
Geen foto
Tot € 29,50 korting

Brooklyn Nights

Aalsmeer
(1 beoordeling)
Dinnershow Brooklyn Nights is een avond vol entertainment onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner.
Geen foto
20% korting

Sjors van der Panne

Meerdere locaties
(0 beoordelingen)
Zanger Sjors van der Panne, finalist The Voice of Holland 2014, heeft het Nederlandstalige chanson opnieuw op de kaart gezet.
Geen foto
20% korting

Tineke Schouten T-splitsing

diverse theaters
(1 beoordeling)
In de nieuwe theatershow van Tineke Schouten gaat het over de keuzes die we maken in het leven.