Brandweerman Sam Live - De Verloren Piratenschat

20% korting per ticket!

Met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden komt Sam opnieuw in actie in deze spetterende familievoorstelling van Van Hoorne Entertainment, vol dans, zang en humor!

Het verhaal

Ahoy maatjes! Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden!

Kom verkleed

Alle jonge bezoekers mogen verkleed als brandweerman of piraat naar het theater komen. En na afloop van de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet met leuke foto.

Wil jij, net als Norbert, een échte piraat zijn? Kom vóór de voorstelling naar de foyer van het theater en maak jouw eigen ooglapje. Nu op zoek naar die schat!

Waar en wanneer?

Wij bieden tickets met korting aan voor de volgende voorstelling:

* 30 april 2023 | 14:00 uur| Martiniplaza Groningen

* 7 mei 2023 | 13:30 uur| Markant Theater Maashorst Uden

Tickets kopen voor één van bovenstaande voorstellingen kun je doen via deze link:

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Brandweerman Sam live! 

Ook bieden wij tickets aan voor de volgende voorstelling:

* 1 mei 2023 | 14:00 uur| AFAS Circustheater Scheveningen 

Tickets kopen voor 1 mei in het AFAS Circustheater Scheveningen kun je doen via deze link:

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Brandweerman Sam live! 

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor 'Brandweerman Sam Live - De Verloren Piratenschat' in samenwerking met ticketplatform Eventim en NTK. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim of NTK. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor Brandweerman Sam Live! met 20% korting per ticket. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)) of NTK (0900-9203 (€ 0,45 pm)

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330 of via NTK tel: 0900-9203
  • Doelgroep 2+
  • De voorstelling duurt ongeveer één uur. De voorstelling heeft geen pauze.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar het desbtreffende theater te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels