Blue Boat Company Amsterdam

De luxe boten van Blue Boat Company nemen je overdag of in de avond mee voor een rondvaart over de vele grachten van Amsterdam.

Blue Boat Company

Blue Boat Company wil de schoonheid van Amsterdam op een unieke manier delen met iedere bezoeker van de stad, ongeacht zijn of haar achtergrond. Dit gebeurt door het bieden van kwalitatief hoogstaande, originele producten, waarbij de “belevenis” aan boord en “plezier” centraal staan. 

City Canal Cruise - prachtige rondvaart overdag

De Amsterdamse grachten zijn benoemd tot UNESCO werelderfgoed en tijdens de 75 minuten durende City Canal Cruise zal je zien waarom. De rondvaart neemt je mee langs alle bekende en bijzondere plekken in de stad zoals het Anne Frank huis, de Magere Brug en de prachtige grachtenpanden op de Prinsengracht.

Via een Personal Audio Systeem aan boord krijg je uitleg over de bezienswaardigheden. Ook kan je kiezen uit één van de themaverhalen zoals de “Gezocht: Zoetwaterpiraten kidscruise” voor alle kinderen van 5-12 jaar & de “rijksrondvaart”, een verhaal geproduceerd door het Rijksmuseum dat het Amsterdam van nu koppelt aan het Amsterdam uit de Gouden eeuw.

Twee opstaplocaties Blue Boat Company hanteert voor de City Canal Cruise twee opstaplocaties; Stadhouderskade 501 (tegenover Hard Rock Café) en Stadhouderskade 551 (tegenover Heineken Experience). Selecteer in het bestelproces de tickets met de opstaplocatie van jouw keuze. 

Evening Cruise - magische avondrondvaart 

Ontdek de unieke sfeer van Amsterdam in de avond met deze 90 minuten durende rondvaart. De stad voelt magisch aan vanwege de duizenden lichtjes die de bruggen en iconische grachtenpanden verlichten. Bestel een drankje bij de ober aan boord terwijl je geniet van het uitzicht (consumptie niet verplicht). Aan boord is het alleen mogelijk om met pinpas of creditcard te betalen.

Het Personal Audio Systeem neemt je mee door de stad en vertelt onderweg over de bezienswaardigheden. Leer over het ontstaan van de grachten, het leven in de stad in de Gouden eeuw, maar ook over het Amsterdam van nu.

3-daagse stedentrip Amsterdam

Nadat je een rustige rondvaart over de grachten hebt gemaakt met Blue Boat Company Amsterdam is er de mogelijkheid om de stad nóg beter te leren kennen. Verleng je bezoek aan Amsterdam met een 3-daagse stedentrip! Verblijf in het NH Hotel Amsterdam Noord of het Four Elements Hotel. Leer de hoofdstad beter kennen nadat je haar vanaf het water hebt gezien!