Blijf slapen in de Nieuwe Hollandse Waterlinie

De Nieuwe Hollandse Waterlinie met daguitjes beetje bij beetje te leren kennen kan prima, maar nog leuker is het om in het gebied te overnachten. Je kunt het zo basic of luxe maken als je zelf wilt, er valt genoeg te kiezen.

De echte avonturiers gaan natuurlijk met de tent op pad en slapen bij Fort Vuren, Fort Everdingen, Fort Spion of Fort Werk aan de Korte Uitweg. Bij deze laatste locatie staan ook twee forthutten die gehuurd kunnen worden. Eenvoudig, maar o zo leuk.

Slapen in een fort

Bijzonder overnachten kan ook in diverse forten die zijn omgetoverd tot B&B. Je slaapt dan op dezelfde plekken als waar de soldaten gelegerd waren, maar dan met wat meer luxe. Het moet immers wel leuk blijven. Je kunt onder meer terecht bij B&B Fort Bakkerskil en Kazemat Zus & Zo dat vroeger als kruitkelder fungeerden.

En stel je voor: Je wordt wakker, kijkt uit het raam en het eerste dat je ziet is het imposante Slot Loevestein. Hoe gaaf is dat! Het is gewoon mogelijk want er zijn diverse kamers bij het slot waar het heerlijk slapen is. Je wilt nooit meer naar huis.

> Meer activiteiten

Overnachtingsarrangement 3 dagen fietsen door de Linge

Als een fraai kronkelend lint stroomt de rivier de Linge door het vlakke rivierenland. Ontdek de Betuwe, een prachtige regio die wordt gekenmerkt door pittoreske dijken, boomgaarden vol bloesem en fruit en kruidenrijke uiterwaarden. Peddel ook naar de mooie vestingstad Gorinchem, waan je in romantisch Venetië op het voetveertje tussen Arkel en Spijk en sluit de dag af met een heerlijk diner in je verblijfsplaats Asperen, waar je twee nachten in Hotel de Schildkamp verblijft.

> Boek vanaf 99,- p.p.