De leukste binnenuitjes

Helaas zit het weer niet altijd mee. Maar als het te nat is buiten, zijn er nog genoeg leuke mogelijkheden met indoorvoorzieningen! Van een speelhal tot een museum. Bekijk de leukste binnenuitjes bij het Land van ANWB.

Hieronder vind je een overzicht met verschillende binnen-uitjes in Nederland. Veel van deze uitjes met korting bestellen bij Land van ANWB. Regen? Geen probleem, want er zijn genoeg leuke dingen binnen te doen!

Naar het Omniversum

Den Haag (Zuid-Holland)

In het enorme koepeltheater zie je de mooiste films op het grootste scherm van Nederland. Ga bijvoorbeeld mee naar de tropische eilanden van West Papoea, ontdek een onzichtbare wereld of ga op outdoor-avontuur in de nationale parken van Amerika. Het filmaanbod is geschikt voor jong en oud en wisselt regelmatig.

Kom naar het Omniversum

Museum van de 20e Eeuw

Hoorn (Noord-Holland)

Maak een reis door de twintigste eeuw en herken interieurs en voorwerpen uit jouw eigen verleden of die van je ouders. Het museum is één en al nostalgie. Naast de vaste tentoonstelling zijn er wisselende exposities, die ook zeker leuk zijn voor kinderen.

Meer info over Het Spoorwegmuseum

Het leukste station van Nederland

Utrecht (Utrecht)

Het Spoorwegmuseum komt echt tot leven in de verschillende attracties. Maak een rit in het donker langs levensgrote stalen monsters, daal af in de oude kolenmijn en luister naar het verhaal over de uitvinding van de stoommachine. Een ideaal uitje voor een regenachtige dag.

Meer info over Het Spoorwegmuseum

Een dagje sauna

Heel Nederland

Ben je toe aan volledige ontspanning? Ga er lekker even tussenuit. Kom tot rust in de sauna, geniet van een massage of laad je op in prachtige baden. Je zal je als herboren voelen wanneer je thuis komt. Wij verzamelen hier de meest ontspannen wellnessresorts met voordeel.

Zoek een dagje wellness

AquaFun Sportiom

Den Bosch (Noord-Brabant)

Van dit uitje blijf je zeker niet droog! Want jij drijft over de wildwater rivier of trotseert de golven in het golfslagbad. In AquaFun Sportiom waan je je even op een tropisch eiland!

Bestel tickets met korting

Ontmoet jouw striphelden

Antwerpen (België)

Bij Comics Station Antwerp komen stripverhalen tot leven. Stap in de tijdmachine met Suske & Wiske, schiet net zo snel als Lucky Luke en ga feesten met de Smurfen. Dit pretpark is slechts 1,5 uur rijden vanaf Utrecht en bereikbaar met de auto of trein.

Bestel tickets met korting

Orchideeën Hoeve Luttelgeest

Luttelgeest (Flevoland)

Deze megagrote 'tuin' is compleet overdekt en leuk voor jong en oud. Je kan genieten van de verwonderende natuur en lunchen onder een sprookjesachtige bloemenzee of dwalen tussen duizenden vlinders of griezelen bij de jungleshow. En hoe koud het buiten ook is, in de Orchideeën Hoeve waan je je in de warme tropen.

Bestel tickets met korting

Fort Pannerden

Doornenburg (Gelderland)

Verborgen onder de aarde ligt het vijf verdiepingen tellende Fort Pannerden van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ga op ontdekking en beleef de spannende verhalen die het fort kent. Er is een escaperoom en meerdere interactieve programma's.

Bestel tickets met korting

DoeZoo Insektenwereld

Leens (Groningen)

Leer alles over insecten in DoeZoo Insektenwereld. Maar liefst 900m2 van het park is overdekt. En de rondleidingen zijn ook nog eens spannend omdat je dieren en insecten vast mag houden.

Bestel tickets met korting

Bakkerijmuseum

Hattem (Overijssel)

Het Nederlands Bakkerijmuseum is een echt belevingsmuseum. Je loopt door de geschiedenis van brood en banket. Elke zaterdag of tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen ook zelf aan de slag. Er zijn dan bakactiviteiten, een speurtocht en een familievoorstelling.

Bestel tickets met korting

Ook leuk, en overdekt: