De leukste binnenuitjes

Helaas zit het weer niet altijd mee. Maar als het te nat is buiten, zijn er nog genoeg leuke mogelijkheden met indoorvoorzieningen! Van een speelhal tot een museum. Bekijk de leukste binnenuitjes bij het Land van ANWB.

Hieronder vind je een overzicht met verschillende binnen-uitjes in Nederland. Veel van deze uitjes met korting bestellen bij Land van ANWB. Regen? Geen probleem, want er zijn genoeg leuke dingen binnen te doen!

Naar het Omniversum

In het enorme koepeltheater zie je de mooiste films op het grootste scherm van Nederland. Ga bijvoorbeeld mee naar de tropische eilanden van West Papoea, ontdek een onzichtbare wereld of ga op outdoor-avontuur in de nationale parken van Amerika. Het filmaanbod is geschikt voor jong en oud en wisselt regelmatig.

Kom naar het Omniversum

The Lion King

Laat je meevoeren naar de Afrikaanse savanne en leef mee met het verhaal van Simba, de toekomstige leeuwenkoning. Dit theaterspektakel overtreft al je verwachtingen geeft licht aan een donkere en regenachtige dag.

Bekijk The Lion King  

Het leukste station van Nederland

Het Spoorwegmuseum komt echt tot leven in de verschillende attracties. Maak een rit in het donker langs levensgrote stalen monsters, daal af in de oude kolenmijn en luister naar het verhaal over de uitvinding van de stoommachine. Een ideaal uitje voor een regenachtige dag.

Meer info over Het Spoorwegmuseum

Een dagje sauna: Thermae 2000 in Valkenburg

Kom tot rust op de top van de Cauberg waar Thermae 2000 verscholen ligt in het groen. Plons in de warme thermale baden met water uit eigen bron, bubbel in de whirlpools en ontspan in de vele sauna's en stoombaden. Een pure wellnessdag waarna je weer heerlijk relaxed naar huis gaat.

Bekijk dit dagje wellness met ledenvoordeel