advertentie

Bezoek de film Redbad en het preHistorisch Dorp


 
Deel jouw ervaring met anderen! Schrijf de eerste review
 

Koop je combiticket voor Redbad en het preHistorisch Dorp voor € 17,-

€ 3,30 korting

 • alttekst

Bezoek de film Redbad in een Vue bioscoop naar keuze en het preHistorisch Dorp met het combiticket. Zomer 2018 in de bioscoop!

Let op: het combiticket is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel. 
Je dient je ANWB voucher in te wisselen voor een Vue Filmvoucher. Lees de voorwaarden onderaan de tekst goed door vóór aanschaf van je tickets.

Redbad
Na het succes van Michiel de Ruyter komt Roel Reiné met een indrukwekkend heldenepos over de legende van Redbad en de strijd tegen het oprukkende Christendom. Redbad laat zich door niemand vertellen waarin hij moet geloven. Niet door een koning, een priester of door wat er in de sterren geschreven staat, want zijn land bestaat uit een volk van vrije mensen. Hoofdrollen in de film worden vertolkt door Gijs Naber als Redbad, Loes Haverkort, Lisa Smit, Britte Lagcher, Egbert-Jan Weeber, Derek de Lint, Martijn Fischer, Teun Kuilboer, Aus Greidanus en Huub Stapel.

Combiticket Redbad en het preHistorisch Dorp
Met het combiticket bezoek je de film Redbad in een Vue bioscoop naar keuze (klik hier voor een Vue bioscoop bij jou in de buurt) en het preHistorisch Dorp in Eindhoven. Beleef de echte Redbad Experience op dé filmlocatie! Een stuk van de set wordt speciaal heringericht met de belangrijkste kostuums, wapens en andere iconische props uit de film. Verkleed je als Frank of Fries en maak een selfie op Redbads troon!

Voorwaarden
Na je bestelling ontvang je twee tickets: een toegangsticket tot het preHistorisch Dorp en een ANWB voucher voor de film Redbad in een Vue bioscoop naar keuze. Let op: je ANWB voucher voor Redbad is nog geen geldig toegangsbewijs! Op je ANWB voucher staat een unieke code die je via www.verzilverjecode.nl kunt inwisselen voor een Vue Filmvoucher die je via e-mail ontvangt.
Vooraf telefonisch reserveren voor de film is mogelijk, maar niet noodzakelijk. De reserveringskosten bedragen € 1,- en dien je te voldoen aan Vue bioscopen. Voor het verzilveren van de voucher betaal je uiteraard geen extra kosten.


Kenmerken van Bezoek de film Redbad en het preHistorisch Dorp
Jongeren (15 - 21), Groep volwassenen, Familie (jong en oud)
Bezoek de film Redbad en het preHistorisch DorpJongeren (15 - 21)Groep volwassenenFamilie (jong en oud)

Klantenbeoordeling Bezoek de film Redbad en het preHistorisch Dorp

 
(0 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Prijzen en tickets

leden
Combiticket film Redbad (in een Vue bioscoop naar keuze) en preHistorisch Dorp van € 20,30 voor
€ 17,
-
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 20 augustus 2018
te gebruiken t/m 22 augustus 2018
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die toegang geven tot het preHistorisch Dorp en een Vue bioscoop naar keuze. Let op: je dient je ANWB voucher in te wisselen voor een Vue Filmvoucher via www.verzilverjecode.nl. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via iDeal of Creditcard. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tussen 30 juni en 22 augustus 2018.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 20 augustus 2018. De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tussen 30 juni en 22 augustus 2018.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Meerdere locaties


  Plan uw route
  preHistorisch Dorp: dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur. Op maandag geopend tijdens officiële schoolvakanties. Vue bioscoop: kijk op de website voor de filmtijden op de locatie van jouw keuze.

  Openingstijden

  preHistorisch Dorp: dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur. Op maandag geopend tijdens officiële schoolvakanties.
  Vue bioscoop: kijk op de website voor de filmtijden op de locatie van jouw keuze. Van 30 juni tot en met 22 augustus

  Geopend

  Van 30 juni tot en met 22 augustus