Zomer Heerlijckheid

Beleef de magie van Zomer Heerlijckheid op het betoverende Landgoed Warmelo te Diepenheim!

Bezoek de sfeervolle buitenfair Zomer Heerlijckheid! 

De gezelligheid van een sfeervolle buitenfair. Een prachtige gelegenheid om in een sprookjesachtige sfeer inspiratie op te doen en gezellig te winkelen voor de heerlijke zomer!

Inspiratie, shoppen en culinaire verrassingen

De prachtige omgeving van Landgoed Warmelo en haar kasteel en de zoete geur van de zomer beloven veel moois. Ruim 100 standhouders presenteren zich in luxe pagodetenten met het beste van wat ze in huis hebben. Bezoekers kunnen zich laten inspireren en heerlijk flanderen over de fair en winkelen. Van culinaire verrassingen zoals home-made gerechten tot selectieve wijnen maar ook sfeervolle antieke, brocante en trendy huis- en tuindecoraties tot kunstpresentaties en zonnige zomermode.

Natuurlijk ontbreken ook dit jaar diverse foodtrucks niet en kun je op diverse terrassen genieten van live-muziek, of doe mee aan een workshop. Er is een gevarieerd randprogramma: laat je inspireren en kom gezellig shoppen en genieten!

De fair vindt deels plaats op geasfalteerd terrein maar ook op het weiland en in de oude boomgaard. Honden zijn van harte welkom mits aangelijnd.

Meer buitenfairs van Heerlijckheid Events

Heerlijckheid Events organiseert verschillende fairs en evenementen, o.a. Christmas Fair Vorden. Benieuwd naar meer? Bekijk onderstaande buitenfairs van Heerlijckheid Events.

Winter Heerlijckheid (van 11 t/m 13 november 2022) 
Christmas Fair Vorden (van 16 t/m 18 december 2022)