Zandsculpturen Garderen

10% korting

Zandsculpturen Garderen heeft de Zilveren award gewonnen voor leukste uitje van provincie Gelderland 2023. Bewonder de bijzondere zandcreaties in Garderen!
Land van ANWB ZILVER

Overal zand

Stap in een wereld van zand, kunst, vermaak en geschiedenis tijdens de tentoonstelling van 2023.  Wat dacht je bijvoorbeeld van zandsculpturen die de geschiedenis uitbeelden aan de hand van bekende spreekwoorden en gezegden? Maar er is meer te zien! Want… naast heel veel zandsculpturen zijn ook de houtsculpturen, miniaturen, diorama’s en zandtekeningen het bekijken waard! Deze tentoonstelling is niet alleen een lust voor het oog, maar ook leerzaam voor bezoekers van alle leeftijden. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ANWB ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een ticket aan te schaffen op de website van Zandsculpturen Garderen  voor een gewenste bezoekdatum. Op het ANWB ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Verzilver jouw reserveringscode zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 5 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • Zandsculpturen Garderen is toegankelijk voor mindervaliden en ouderen. Alle bezienswaardigheden liggen op korte afstand en het terrein is ook grotendeels overdekt.
  • Honden zijn toegestaan, mits deze aangelijnd zijn.
  • Zandsculpturen Garderen beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je gratis parkeren.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Zandsculpturen Garderen te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.