World of Dinos

Bekijk de grootste dino expo van Europa in EXPO Greater Amsterdam!

Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Expo Greater Amsterdam (voorheen Expo Haarlemmermeer) tijdens de kerstvakantie, van 10 december 2022 t/m 14 januari 2023. World of Dinos is de grootste reizende Dino Expo van Europa. De attractie is compleet vernieuwd en geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineren de tentoonstelling met realistische dino modellen en een grote ‘kidszone’. Je stapt letterlijk een andere wereld in.

Levensgrote dinosaurussen

De expo is fors uitgebreid en nóg spectaculairder gemaakt dan voorheen. De omvang van de tentoonstelling is met 10.000 vierkante meter enorm en met geen enkele andere expo te vergelijken. Dertig technici transformeren de expohallen naar een waar 'jurassic park'. Aan de creatie van de tentoonstelling is veel aandacht besteed door deskundigen, van de verhaallijn tot aan de effecten.

World of Dinos is onderverdeeld in werelddelen waar je oog in oog komt te staan met dinosaurussen die op ware grootte in op maat gemaakte decors tentoongesteld zijn. De dino's bewegen zelfs en maken geluid! Denk aan een brullende T-Rex en de razendsnelle Velociraptor. 

Het ultieme uitje voor ouders en kinderen

De expo is educatief en geschikt voor alle leeftijden. Naast dino modellen zijn er speurtochten, een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden en je kunt ook een ritje maken op een dino! Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar fossielen in de opgravingen met zand.