Winter Heerlijckheid

Beleef de magie van Winter Heerlijckheid op het betoverende Landgoed Warmelo te Diepenheim!

Bezoek de sfeervolle buitenfair Winter Heerlijckheid! 

Landgoed Warmelo Diepenheim de mooie omgeving, het landgoed en kasteel zorgen voor een sfeervol decor. De duizenden twinkelende lichtjes en knisperende vuurkorven maken het ultieme wintergevoel compleet.

Inspiratie, shoppen en culinaire verrassingen

Struin langs de luxe pagodetenten waar ruim 100 standhouders hun mooiste producten presenteren. Shop warme wintermode, ontdek heerlijke, zelfgemaakte gerechten of neem een kijkje bij de diverse kunstpresentaties. Daarnaast vind je op Winter Heerlijckheid de mooiste huis- en tuindecoraties, van antiek en brocant tot aan trendy en modern! 
Geniet onder het genot van een kop warme koffie of Glühwein van de muziek op het terras. Ook kan je diverse workshops volgen en worden er leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd.

Sprookjessfeer

Winter Heerlijckheid vindt deels plaats op het geasfalteerde terrein en de buitenplaats van Landgoed Warmelo, maar ook op het weiland en in de oude boomgaard. Dus gooi je hakken uit en trek je laarzen aan! Als de avond valt, zorgen duizenden lichtjes voor een betoverende sprookjessfeer.