Uit met Jonker - Dagtocht kerstmarkt

Reis mee met Uit met Jonker naar de sfeervolle kerstmarkt in Düsseldorf, Münster of Oberhausen.

Een dagje uit naar de sfeervolle kerstmarkt van Düsseldorf, Münster of Oberhausen

Nog even en het is weer kerst. Reis mee naar één van de sfeervolle kerstmarkten in Düsseldorf, Münster of Oberhausen. Er zijn genoeg kraampjes te bewonderen, vol met kerstcadeau's. Geniet van de gezelligheid, de glühwein en lekkere hapjes. 

Luxe busvervoer van alle gemakken voorzien

Uit met Jonker neemt je mee naar de kerstmarkt en weer terug. Je kiest zelf de kerstmarkt (Düsseldorf, Münster of Oberhausen), de datum en de opstapplaats. De ervaren chauffeur brengt je in een luxe touringcar veilig naar de kerstmarkt. Tijdens de reis geniet je van de comfortabele stoelen en maak je gebruik van gratis wifi.   

Busvervoer en opstapplaatsen

Uit met Jonker neemt je mee naar de kerstmarkt in Düsseldorf, Münster of Oberhausen en weer terug. Vanaf diverse opstapplaatsen brengt de ervaren chauffeur je in een luxe touringcar veilig naar één van de kerstmarkten.   

Vanaf verschillende opstaplocaties in Nederland pikt Uit met Jonker je op. Jij kiest zelf bij het maken van de reservering vanaf welke locatie je opstapt. De opstaplocaties bevinden zich in en rondom verschillende steden.