Uit met Jonker - Dagtocht GP België incl. busvervoer

Tot € 14,- korting

Uit met Jonker neemt je mee naar de Grand Prix van België!

Let op: er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de dagtochten van Uit met Jonker naar de Grand Prix in België. Dus: OP = OP!

Dagtocht Grand Prix in België

Eind augustus worden de motoren weer gestart voor de Formule 1 Spa-Francorchamps GP België. Op het groene Ardennen-circuit van Spa-Francorchamps moeten de coureurs laten zien waartoe ze in staat zijn tijdens de eindfase van het seizoen 2022. Kan Max Verstappen weer schitteren?! 

De busreis is inclusief een Bronze ticket voor de Grand Prix op jouw gekozen dag. Met dit ticket heb je toegang tot de staanplaatsgebieden in de Bronze Area, die bijna rondom het gehele circuit (60%) loopt. Je kiest zelf een plek uit om te staan of te zitten. Gigantische schermen zorgen ervoor dat je niets van de race hoeft te missen. 

Het programma 

De opstaptijden verschillen, afhankelijk van je gekozen dag en opstapplaats. Met de vroegste opstaptijd om 04.45 uur en de laatste om 07.30 uur. De bussen vertrekken extra vroeg, zodat je de drukte bij het circuit voor bent. Je bent getuige van de bijprogramma's en uiteraard de hoofdact die dag. Garantie: je maakt op jouw gekozen dag het hele programma mee. 

Vrijdag 26 augustus Zaterdag 27 augustus Zondag 28 augustus
14.00 - 15.00: 1e vrije training 13.00 - 14.00: 3e vrije training 15.00 - 17.00:  Grand Prix België
17.00 - 18.00: 2e vrije training 16.00 - 17.00: kwalificatie F1 Ook: races F2, F3 en PM 1 Supercup
Ook: training F3 en PM1 Supercup, kwalificatie F2 en F3 Ook: F2, F3, kwalificatie PM 1 Supercup  

*Bovenstaand schema is nog aan verandering onderhevig

Luxe busvervoer van alle gemakken voorzien

Uit met Jonker neemt je mee naar de Grand Prix België en terug. Vanaf diverse opstapplaatsen brengt de ervaren chauffeur je in een luxe touringcar veilig naar het circuit van Spa-Francorchamps in België. Tijdens de reis geniet je van de comfortabele stoelen en maak je gebruik van gratis wifi.  

Opstapplaatsen

Vanaf 15 verschillende opstaplocaties in Nederland pikt Uit met Jonker je op. Jij kiest zelf bij het maken van de reservering vanaf welke locatie je opstapt. De opstaplocaties bevinden zich in en rondom verschillende steden: Alphen a/d Rijn, Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Hoorn, Katwijk, Leiden, Lisse, Purmerend, Sassenheim, Utrecht, Volendam, Weert, Woerden. Let op: opstaplocaties kunnen per race dag verschillen. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Uit met Jonker voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie 

  • Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de dagtochten van Uit met Jonker naar de Grand Prix in België. Dus: OP = OP!
  • Je koopt een ticket voor een dagtocht, niet het gehele weekend. Je koopt dus een ticket voor vrijdag 26, zaterdag 27 of zondag 28 augustus 2022. 
  • Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee (en moeten in de bus op schoot). Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of voor te reserveren.
  • Zorg ervoor dat je minimaal een kwartier voor vertrek aanwezig bent.
  • Je kunt de reserveringsbevestiging van Uit met Jonker en het Bronze ticket op de dag van bezoek laten controleren vanaf je telefoon/tablet of neem ze geprint mee. Het ANWB Ticket hoef je niet mee te nemen. 
  • Het nuttigen van meegenomen etenswaren is toegestaan. Ook kun je in de touringcar tegen betaling drinken en eten verkrijgen.
  • De touringcar is mindervalide vriendelijk. Helaas beschikt de touringcar niet over een rolstoellift. De persoon dient zelfstandig of met begeleiding in de touringcar te kunnen gaan. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.