Uit met Jonker - Dagtocht Designer Outlet Roermond

€ 7,- korting

Uit met Jonker neemt je mee naar de grootste designer outlet van de Benelux!

Dagtocht Designer Outlet Roermond

Zin om te shoppen? De Hop on Hof off Holland bus brengt je naar de historische winkelstad Roermond, met de grootste designer outlet van de Benelux. Shoppen bij je favoriete designermerken – voordeliger dan de retailprijs - wordt nóg leuker in Designer Outlet Roermond.
Van designermode en trendy vrijetijdskleding tot stijlvolle woonaccessoires. Vind die adidas-sneakers waar je al zolang naar hebt gezocht of vul je business-outfit aan met modieuze nieuwe kleding van BOSS, Joop! en Tommy Hilfiger. Leef je uit in één van de bijna 200 winkels. 

Uit met Jonker brengt je per luxe touringcar naar Designer Center Outlet. Rond 11:00 uur arriveer je in Roermond en om 16.00 uur brengt de chauffeur je weer veilig en comfortabel terug naar de opstapplaats.

De dagtocht naar Roermond is inclusief goodie bag, waaronder een 10% kortingsvoucher, welkomstdrankje en nog veel meer. Daarnaast reis je per luxe touringcar en brengt een ervaren chauffeur je naar Roermond en terug.

Busvervoer en opstapplaatsen

Uit met Jonker neemt je mee naar de Designer Outlet Roermond en terug. Vanaf diverse opstapplaatsen brengt de ervaren chauffeur je in een luxe touringcar veilig naar Designer Outlet Roermond.   

Vanaf 9 verschillende opstaplocaties in Nederland pikt Uit met Jonker je op. Jij kiest zelf bij het maken van de reservering vanaf welke locatie je opstapt. De opstaplocaties bevinden zich in en rondom verschillende steden: Amsterdam, Berkhout, Den-Bosch, Katwijk, Nijmegen, Sassenheim, Tiel, Utrecht en Volendam. Let op: opstaplocaties kunnen per dag verschillen. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Uit met Jonker voor de gewenste datum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie 

  • Kijk vooraf op de reserveerpagina van Uit met Jonker of er nog voldoende plekken beschikbaar zijn voor de gewenste datum en opstapplaats.
  • Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee . Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of voor te reserveren.
  • Zorg ervoor dat je minimaal een kwartier voor vertrek aanwezig bent.
  • Je kunt de reserveringsbevestiging van Uit met Jonker op de gekozen datum laten controleren vanaf je telefoon/tablet of neem deze geprint mee. Het ANWB Ticket hoef je niet mee te nemen. 
  • Het nuttigen van meegenomen etenswaren is toegestaan in de touringcar. Ook kun je in de touringcar tegen betaling drinken en eten verkrijgen.
  • De touringcar is mindervalide vriendelijk. Helaas beschikt de touringcar niet over een rolstoellift. De persoon dient zelfstandig of met begeleiding in de touringcar te kunnen gaan. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.