Maatregelen coronavirus 't Veluws Zandsculpturenfestijn

Vanwege de coronamaatregelen is 't Veluws Zandsculpturenfestijn tijdelijk gesloten. Om deze reden hebben we op dit moment nog geen kaartverkoop voor dit uitje. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie. 't Veluws Zandsculpturenfestijn volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

't Veluws Zandsculpturenfestijn

Kom de bijzondere zandcreaties bewonderen bij 't Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen!
Land van ANWB ZILVER

't Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen is het grootste zandsculpturenevenement van Nederland. Vergaap je zowel buiten als in het overdekte gedeelte, aan de indrukwekkende zandcreaties. 

75 jaar bevrijding

Vijfenzeventig jaar geleden kwam er een einde aan de Tweede Wereldoorlog in Nederland. Reden voor 't Veluws Zandsculpturenfestijn om in 2020 de vrijheid te vieren met als thema '75 jaar bevrijding'. Beleef zowel de oorlog als de bevrijding met de levensechte zandsculpturen. Sta tussen de bevrijders op het strand in Normandië, neem een kijkje in de concentratiekampen en loop door het achterhuis van Anne Frank.

Het dagelijkse leven tijdens de oorlog

't Veluws Zandsculpturenfestijn heeft momenteel een bijzondere expositie in een nieuwe ruimte. Hier staat alles in het teken van het dagelijkse leven tijdens de oorlog, wat aansluit bij het huidige thema '75 jaar bevrijding'. In deze nieuwe ruimte bevinden zich 7 kijkkasten, waarin je verschillende gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog kunt bewonderen. Ontdek hoe het dagelijkse leven van de Nederlandse bewoners tijdens de oorlog, door bleef gaan. Waar in '75 jaar bevrijding' alle beelden indrukwekkend groot zijn, zijn de beelden in 'het dagelijkse leven tijdens de oorlog' op een schaal van 1:5, gedetailleerd en levensecht nagemaakt. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Het festijn is rolstoeltoegankelijk en voor een groot deel overdekt.
  • Kinderen tot en met 5 jaar ontvangen gratis entree, zij hebben geen ticket nodig.
  • Je hebt tot één uur de tijd om je bij de kassa te melden. Het uur gaat in vanaf het gekozen tijdslot. Wij vragen je vriendelijk om je daar aan te houden, om zo onnodige drukte bij de kassa te voorkomen.
  • Het ticket is vanaf binnenkomst 3 uur geldig, na 3 uur word je verzocht om het terrein te verlaten. Gemiddeld duurt een bezoek aan de zandsculpturen 2 a 2,5 uur.
  • Mocht je een ticket hebben voor het tijdslot van 15.00 uur of later, dan is je ticket geldig tot 18.00 uur (sluitingstijd).

Coronamaatregelen 't Veluws Zandsculpturenfestijn

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Tot € 50,- extra korting bij Landal GreenParks

Geniet van een vakantie in eigen land bij Landal GreenParks! Als ANWB-lid ontvang je tot € 50,- extra korting op de actuele huurprijzen. Verblijf bij de leukste Landal GreenParks in de buurt van 't Veluws Zandsculpturenfestijn: bekijk alle accommodaties in Gelderland

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.
't Veluws Zandsculpturenfestijn is op zondag gesloten.