Maatregelen coronavirus Stromma

Stromma volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Stromma

Tot € 20,- korting

Bewonder Amsterdam vanaf het water met een rondvaart over de grachten.

Vaar door de Amsterdamse grachten en langs diverse bezienswaardigheden met één van de rondvaarten van Stromma. Stap aan boord en luister via een audiotour naar bijzondere verhalen over de hoofdstad. De boot vaart onder andere langs oude pakhuizen, het Anne Frank Huis en onder de magere brug over de Amstel. Je hebt rustig de tijd om het unieke uitzicht te bewonderen. Amsterdam is op zijn mooist vanaf het water.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket van ANWB vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Stromma. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket van ANWB staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • De boten van Stromma zijn helaas niet rolstoeltoegankelijk.
  • Je dient de tickets geprint mee te nemen. 

Coronamaatregelen Stromma

Geopend vanaf: 4 juni 2020
Ruimte: Er is genoeg ruimte om de 1,5-meter-regel in acht te nemen.
Hygiëne: Alle boten en audiokastjes worden grondig schoongemaakt.
Sanitaire voorzieningen:  Geen gebruik van het toilet aan boord of op de steiger.
Overige maatregelen:  www.stromma.nl

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Stromma met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Amsterdam voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.