Spirit of Winter

Genieten van de winterse warme gezelligheid met duizenden lichtjes en knapperende vuurtjes in de lanen van Paleis Het Loo!

De wereld van Spirit of Winter

Bij Spirit of Winter kom je volledig in de winterse sferen in de lanen van Paleis Het Loo. Neem een kijkje bij de verschillende inspirerende workshops, schuif aan in de HofKeuken of geniet van de live muziek onder het genot van een heerlijk warm drankje. De term 'shop till you drop' zal dit jaar weer van toepassing zijn wanneer je voorbij de specialisten, smaakmakers en sfeermakers komt die je allemaal graag laten kennismaken met hun eigen expertise: van 'fashion musthaves' tot culinaire verrassingen en alles daar tussenin en daarbuiten. Er is genoeg te beleven!

De HofKeuken

Kom je bij de Hofkeuken, neem dan even de tijd om te luisteren naar het bijzondere verhaal van kunstenares Monique, die je anders naar kunst laat kijken. Nieuw zijn de ‘live cooking’ demo’s van Chefkok Dee, die je laat genieten van de smaken en geuren die oriëntaalse keuken rijk is. Of sabreer samen met Butler Paul een fles champagne met een echte sabel.