Nationale Taptoe

€ 10,- korting per ticket

Kom op 9, 10 of 11 september naar de Nationale Taptoe in Rotterdam AHOY, één van de meest vooraanstaande militaire taptoe’s in de wereld!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor de Nationale Taptoe

De Nationale Taptoe behoort al jaren tot de top 3 in de wereld! Dit jaar is de Nationale Taptoe weer terug in Rotterdam AHOY. In een 2 uur durende show marcheren de meest vooraanstaande Nederlandse militaire orkesten, artiesten en groepen uit het binnen- en buitenland door Rotterdam Ahoy. Met afwisselende muziek, dans en fantastische  lichtshows! Daarnaast krijg je een spectaculair optreden van de Central Band of the Czech Armed Forces, samen met het beroemde Tsjechisch kunst ensemble, dat wordt gevormd  door Folk instrumenten, een dansgroep en een dameskoor. Een primeur voor de Nationale Taptoe is het optreden van The Irish Guards uit het Verenigd Koninkrijk. Bovendien treden ook Cor Bakker en Humphrey Campbell op. De hele show speelt zich af tegen de achtergrond van een indrukwekkende LED wall.

Waar en wanneer

Op 9, 10 en 11 september is de Nationale Taptoe te zien in Rotterdam AHOY.
Onze tarieven gelden op de volgende voorstellingen:

Vrijdag 9 september

 aanvang 20.00 uur

Zaterdag 10 september

 aanvang 15.00 uur

Zaterdag 10 september

 aanvang 20.00 uur

Zondag 11 september

 aanvang 15.00 uur

 

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor de Nationale Taptoe in samenwerking met de Nationale Taptoe en de Nationale Theater Kassa. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van de Nationale Taptoe. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor de Nationale Taptoe met € 10,- korting per ticket. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van de Nationale Theater Kassa via 0900-9203 (€ 0,45 p/m; 7 dagen p/w van 10.00 u tot 20.00 u bereikbaar).

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor de Nationale Taptoe

Aanvullende ticketinformatie

  • Rolstoelplaatsen en rolstoelbegeleidersplaatsen zijn alleen telefonisch te reserveren via 0900-9203 (€ 0,45 p/m; 7 dagen p/w van 10.00 u tot 20.00 u bereikbaar). Let op: wel aangeven dat je via de ANWB boekt zodat de juiste prijs geboekt wordt.
  • Bij iedere bestelling wordt er éénmalig € 1,75 transactiekosten berekend.
  • De korting van € 10,00 wordt alleen verrekend op rang 1,2,3 en rolstoelplekken. Let op dat je de juiste categorie aanklikt. Tickets met korting worden aangegeven met ANWB in de tickettitel.
  • Betaald parkeren € 15,- zonder reserveren en € 18,- met reserveren en parkeergarantie.
  • Er zijn 3 vaste elektrische laadpunten.
  • Indien je vragen hebt over de voorstelling kan je contact opnemen met de Stichting Nationale Taptoe via info@nationaletaptoe.nl of 073-688 2337.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels