KerstFair Huis Doorn

Tot € 3,50 korting

Bezoek van 3 t/m 6 november 2022 de KerstFair Huis Doorn en kom alvast in de kerststemming.

Heerlijk Kerstshoppen..

Kom heerlijk Kerstshoppen in ‘the most wonderful time of the year' met héél veel lichtjes en warme gezelligheid! Vier dagen lang heerlijk flaneren en je laten inspireren door de sfeermakers, smaakmakers en specialisten die je het beste tonen van wat ze in huis hebben! Van handmade en hedendaags tot duurzaam en doordacht. Allemaal producten waar je gewoon blij van wordt! 

Doen op de KerstFair

En na het ‘shop till you drop’ tijd voor een ‘break’. Even opwarmen in het HofCafé met een glühweintje met lekkernij onder het genot van live muziek. Schuif even aan in de ‘HofKeuken’ voor een ‘live cooking’ sessie van Dee’s Kitchen of luister naar de inspirerende verhalen van kunstenaar Mooque van Atelier de Campagne. Geniet met een glaasje Glühwein in de hand van live gezongen Christmas Carols of maak een selfie met de mooie zwarte Friezen en hun amazones van ‘De Dunsjede Hynders’. Ga zeker even ‘gluren bij de buren’ en verbaas je over het rijke leven van Wilhelm op Huis Doorn. Maak een praatje met Butler Paul die je alles vertelt over sabreren en ‘tafel etiquette’ zodat je ook thuis vorstelijk kan dineren. Voor meer info en leuke weetjes kijk hier

Rijksmuseum Huis Doorn

Wil je Museum Huis Doorn bezoeken? Vraag dan bij de ticketcontrole een kaart met tijdslot voor een rondleiding. De eerste rondleiding start om 12.15 uur en de laatste om 15.45 uur. 
Een bezoek aan Huis Doorn is gratis.

Aanvullende ticketinformatie:

 • Je bestelt een ticket voor een 1 malig bezoek voor een specifieke datum.
 • Kinderen t/m 6 jaar hebben gratis toegang.
 • Neem je ticket(s) geprint mee.
 • Op 4 en 5 november zijn je tickets geldig tot en met 20.00 uur.
 • De avond tickets zijn geldig vanaf 16.00 uur, een kinderticket is ook geldig als avond ticket.
 • Het Rijksmuseum Huis Doorn en Paviljoen gaan elke dag 12.00 uur open. Wil je Huis Doorn gratis bezoeken, dan kan dat tussen 12.00 en 16.00 uur. Vraag bij de ticket controle een kaart met een tijdslot voor je bezoek.

 • Korting Museumkaart € 3,00 voor volwassenen op dagtickets en € 1,00 op avond- en kindertickets. Korting Museumkaart geldt alleen aan de kassa van Huis Doorn en niet online.

 • Honden zijn aangelijnd welkom op KerstFair Huis Doorn en het Park van Huis Doorn. In het museum Huis Doorn en het Paviljoen zijn geen honden toegestaan. Voor het Park en de KerstFair geldt een opruimplicht voor de uitwerpselen van de hond. Vergeet dus niet uw ‘doggybags’ mee te nemen!
 • De KerstFair is tot onze spijt niet te bestempelen als ‘rolstoel vriendelijk’, al liggen bijna alle stands van de Fair  grotendeels aan een rolstoelvriendelijk pad. Echter veel stands van de KerstFair zijn helaas niet toegankelijk door hoge drempels of beperkte ruimte in de stand. Op het landgoed zijn bospaden en zandwegen. De staat van de paden is erg afhankelijk van het weer.

 • Parkeren in de woonwijken wordt door de bewoners niet op prijs gesteld. Parkeer op openbare parkeerplaatsen. Volg voor parkeren bezoekers de P Borden en de instructies van eventuele verkeersregelaars. Het parkeren wordt begeleidt door scouting ‘Thorheimgroep’ Doorn. Voor het parkeren wordt € 5,- per auto gerekend. De inkomsten van het parkeren komen geheel ten goede aan Scouting Thorheim Doorn. Tip! Je kan parkeren in Parkeergarage Cultuurhuis, navigatieadres: Kerkplein 1. Volg hiervoor de borden. Deze parkeergarage is op Loopafstand van Huis Doorn. Of parkeer op een legale parkeerplaats in het dorp. Huis Doorn is op ± 7 minuten lopen van het centrum van Doorn.

 • Check de ANWB Routeplanner om je route naar KerstFair Huis Doorn te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.