EV Experience

Bekijk, test en ervaar elektrische auto's op het circuit van Zandvoort!

The Future is Electric!

Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om een elektrische auto te rijden, twijfel je nog over een overstap naar een elektrische auto of ben je gewoon dol op alles wat met elektrisch rijden te maken heeft? Dan is EV Experience de plek waar je moet zijn!

Een dag vol ervaringen

De nieuwste Electric Vehicles staan voor je klaar in de pitstraat en op de paddock. De pitboxen zijn omgebouwd tot pop up stores van diverse merken en leveranciers. En het blijft bij deze Experience niet alleen bij kijken, want de laatste modellen staan voor je klaar om een proefrit mee te maken! 

Je kunt deelnemen aan talloze inspirerende workshops over hoe je de overstap maakt naar elektrisch rijden en wat je daarover moet weten wordt verteld in de VIP Lounges boven de pitboxen. Op de paddock achter de pitboxen vind en ervaar je nieuwe e-mobility solutions, zoals, e-bikes, steps, scooters en electric motorcycles!

Coronamaatregelen EV Experience

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.