TABAC Classic GP Assen

15% korting

Beleef de race-historie op TT Circuit Assen van 8 t/m 10 september 2023

Beleef de race-historie op TT Circuit Assen

Auto’s en motorfietsen met een revolutionair raceverleden worden van 8 tot en met 10 september verenigd tijdens de TABAC Classic GP op het TT Circuit Assen. In de ‘Cathedral of Speed’ waar al bijna een eeuw lang de TT-races plaatsvinden verzamelen zich coureurs en eigenaren van legendarische Formule 1-bolides, iconische sportwagens en onvergetelijke Grand Prix motoren. Ook klassiekers die vroeger het straatbeeld bepaalden zijn te bewonderen; van vooroorlogse sportwagens en motorfietsen uit de jaren ’20 en ’30 tot ‘opgevoerde’ gezinsauto’s uit de jaren ’60, ’70 en ’80.

TABAC Classic GP Assen biedt drie dagen vol races en demonstraties. Een uitgebreide show van klassieke auto’s en motoren maken de ervaring compleet. Het ticket geeft zowel toegang tot de tribunes als het ‘rennerskwartier’, waar alle voertuigen en coureurs van dichtbij te bewonderen zijn.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang (onder begeleiding van een volwassene). Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • TABAC Classic GP Assen is toegankelijk voor mindervaliden. Kijk voor meer informatie op de website van TT Circuit Assen
  • TABAC Classic GP Assen beschikt over een eigen parkeerterrein.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan bij TABAC Classic GP Assen.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar TABAC Classic GP Assen te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.