Nederlands IJsbeelden Festival

Tot € 4,75 korting

Laat je dit jaar inspireren door het Nederlands IJsbeeldenfestival met het thema: "What a Wonderful World."

IJsbeelden Festival

De beste ijskunstenaars ter wereld gaan in Zwolle aan de slag, waar ze in een grote vrieshal met 275.000 kilo sneeuw en 275.000 kilo ijs het thema 'What a wonderful world'' gaan vertalen. Stap in een magische wereld van ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog.

What a wonderful world

Laat je verwonderen door de mooie zaken in het leven; kunst, liefde, flora & fauna, architectuur en mooie mensen. Niemand anders kon dit zo mooi verwoorden als Louis Armstrong. Luister en laat je inspireren!

Waar en wanneer

Het Nederlands IJsbeelden Festival vindt van 17 december 2022 t/m 5 maart 2023 plaats in de IJsselhallen in Zwolle.

Aanvullende informatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Honden zijn toegestaan.
  • Het Nederlands IJsbeelden Festival is toegankelijk voor rolstoel- en rollatorgebruikers. Een toilet voor mindervaliden is beschikbaar.
  • Je kunt je auto parkeren op het parkeerterrein van de IJshallen.
  • Tussen 24 december 2022 en 5 maart 2023 rijdt er een gratis bus in Zwolle, genaamd de Zwolle Express. Deze bus rijdt gratis rondjes tussen het IJsbeelden Festival, het treinstation en het centrum van Zwolle. Kijk voor de dagen, tijden en opstapplaatsen van de bus op de website van het IJsbeelden Festival.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar het IJsbeelden Festival te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.